fbpx

Гуляла я з донькою по торгівельному центру. До нас мужчина підійшов комплімент зробив, мовляв, що сестрички шукаєте? Мені було дуже приємно, а от від реакції доньки плакати захотілось

Я на пенсії вже п’ятий рік. Але виглядаю дуже навіть нічого. Чоловіки і зараз роблять мені компліменти. Мій коханий чоловік вже більше десяти років як у кращому світі. Я так і не змогла його забути і дозволити собі нові відносини. Але зараз зрозуміла, що одній дуже важко. Дочка живе окремо зі своєю родиною. Мене часто відвідує, але цього не достатньо, щоб пішло відчуття самотності. І я почала подумувати про нове знайомство.

Нещодавно ми з дочкою прогулювалися по місту, і зайшли в торговий комплекс відпочити і перекусити. Проходячи повз чергових магазинчиків, один чоловік моїх років зупинився перед нами і зробив мені комплімент. Він сказав, що я з сестрою дуже молодо і красиво виглядаємо.

Мені було дуже приємно таке почути. Адже будь-яка жінка завжди хоче бути молодою і красивою. Я подякувала і збиралася йти. Але тут дочка зробила те, чого я від неї зовсім не очікувала. Вона голосно і чітко сказала, що я давно на пенсії, і що вона мені не сестра, а дочка.

Ця фраза була сказана таким тоном, що у мене всередині все стислося від неприємного відчуття мого віку. Але чоловік виявився дуже вихованою і освіченою людиною. Він, не ображаючи дочку, сказав, що для жінки важливий її внутрішній світ і стан, а вік – це просто цифра, яка не завжди потребує озвучуванні.

Наостанок, ми познайомилися з моїм захисником і обмінялися номерами телефонів. Дочка при цьому була дуже здивована моєю поведінкою, але більше нічого не говорила. На цьому наша прогулянка була закінчена, і ми розійшлися по домівках.

Вдома я знову згадала нового знайомого, і на душі стало від цього тепло і спокійно. А ось поведінка дочки мене насторожила. Мене не покидало відчуття, що вона категорично проти того, щоб я знову була коханою і бажаною жінкою. Ця її фраза, кинута різко і зухвало, сильно зачепила мене. Виходить, що якщо людина на пенсії, то її життя вже пройшло ?! І він не може більше думати про любов і щастя ?! Але ж я з нею ділилася своїми думками, з приводу нових відносин. Казала, що хочу знову полюбити і бути щасливою.

Невже, ось таким чином, вона вирішила не дати мені такої можливості ?! Але чому? Чим я заслужила таке ставлення до себе ?! Тим, що останніми роками повністю присвятила себе їй і її сім’ї ?! Невже я не маю права знову стати жінкою ?!

В душі образа. Дочка досі жодного разу мені не подзвонила. Я відчуваю себе зайвою в її житті. Виходить, що як тільки мені випав шанс знову жити для себе, я стала їй не потрібна ?! Ну, хіба так можна ?!

Зате мій захисник дзвонить мені кожен день. Ми поки не зустрічалися ще, але наші телефонні розмови дуже цікаві. Мені приємні його залицяння і турбота. Я знову можу радіти за себе. Я знову відчуваю себе цікавою і красивою жінкою в самому розквіті сил.

Маю велику надію, що донька мене зрозуміє, і наші відносини знову стануть колишніми. А може нічого не говорити їй? А просто будувати своє особисте життя. Адже не дарма ж кажуть: щастя любить тишу.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page