fbpx

Хлопцеві, наречена подарувала цуценя німецької вівчарки, а через чотири роки собака врятувала їхню родину від непоправного

Хлопцеві, наречена подарувала цуценя німецької вівчарки, а через чотири роки собака врятувала їхню родину від непоправного.

Хлопцеві, наречена подарувала цуценя німецької вівчарки. Той, не довго думаючи над ім’ям, вирішив назвати пса на честь свого  товариша – Олексієм, або просто Льошкою. Через 4 роки, у хлопця життя вирує: хороша робота, любляча дружина, а головне – зростає маленька дочка.

Оскільки дружина після декретної відпустки повернулася на роботу, з донькою няньчилась бабуся. Треба віддати належне – бабуся також виховувала і пса Льошку. Під час сну дитини собака була тихіше трави, і наважувалася гавкати тільки після того, як їй дозволять господарі. Крім того, вірний пес наглядав за дівчинкою і в разі чого, завжди готовий був захистити крихітку.

Коли бабуся нездужала, з донькою сиділа мама, а під час сну дитини, тікала на кілька годин на роботу.  Тобто, кілька годин дівчинка залишалась в квартирі тільки з псом. На жаль, це не могло скінчитись добром. У будинок під виглядом ремонтників навідалися темні особистості з явним наміром підживитись чужим добром.

Зателефонувавши в квартиру молодої сім’ї,  не дочекалися відповіді і прийняли рішення – «працювати».  Коли замок вже почав піддаватися. Пролунав дитячий голос:

– Хто там?

– Добридень, а батьки твої вдома?

– Ні.

– Ой як погано, а ми їм речі прийшли повернути. Коли вони будуть?

– Тато приходить пізно, а мама пішла нещодавно, повернеться не скоро

. – І ти зовсім одна вдома?

– Ні, ще Льоша спить в кімнаті.

– А скільки вам з Льошею рочків?

– Мені 3, а Льоші 4 рочки.

– Відкрий нам двері, речі батькам залишимо і підемо.

– Мені не дозволяють відкривати двері незнайомим.

– Яка ти розумна, ми тоді пізніше зайдемо, коли твої батьки повернуться.

– Добре.

Зрозумівши, що за дверима тільки дві дитини і замок вже майже розкритий, вирішили все-таки залізти в квартиру, а відкривши двері, їх зустрів Льоша, 4-х рочків від роду, який чекав господарів, а прийшли двоє чужих. Інстинкт охороняти не змусив себе довго чекати.

Що й казати, непросто тим прийшлось. Сусіди почувши щось недобре з квартири, одразу викликали поліцію. Але до дитини пес абсолютно нікого не підпустив аж до приходу господарів.

Текст підготували – intermarium.news

Головна картинка – wallbox

You cannot copy content of this page