fbpx

Хочу продати собаку подарованого чоловіком. Я на Новий Рік айфон хотіла

Ми з чоловіком любимо радувати один одного подарунками, причому навіть без приводу, просто так. Але я – людина практична і волію дарувати чи отримувати корисні речі, а чоловік романтик і великий любитель сюрпризів. Тому перед великими святами я намагаюся йому натякнути, що б хотіла отримати в якості подарунка.

В цьому році вирішила обійтися без натяків, в надії, що він вже мій настрій зрозумів. У новорічну ніч я виявила під ялинкою величезну коробку. Коли відкрила упаковку, ледь дар мовлення не втратила – там було щеня бігля. А я так хотіла 11-й айфон… Відразу після свята чоловік поїхав на кілька днів відвідати батьків, а я ось думаю продати цуценя, поки ми до нього остаточно не прив’язалися

Він чудовий, хороший, але зовсім не іграшка, і вимагає величезної турботи і уваги. А я не готова на такі подвиги, як з ранку до вечора витирати калюжі і вигулювати собаку в будь-яку погоду, коли вона підросте. Я вже і покупців знайшла, от тільки не знаю, як на це відреагує мій чоловік.

Але все одно вирішила продати собаку, і не заради айфона, а тому що такі речі обговорюються заздалегідь і поява в домі живого вихованця – це серйозне обдумане рішення, а не новорічний сюрприз. Чи я не права?

Аліса, 27 років.

Фото ілюстратине.

You cannot copy content of this page