fbpx

І ось кілька днів тому брат мене порадував, що у нього з’явився син. Я була дуже рада, адже це ще одна близька і рідна душа на світ з’явилась. Так як я заробляю краще за нього, вирішила подарувати десять тисяч гривень і не купувати непотрібні речі. Все ж молоді батьки краще знають, що саме їм потрібно, чи не так? Коли я повідомила чоловіку про своє рішення, думала Земля з орбіти зійде

Брат і сестра – це щастя. Це твоя рідна людина, яка може підтримати будь-якої миті. Саме тому я й зраділа, що у мого брата з’явилась дитина. Андрій довго ходив у холостяках, йому вічно не щастило з дівчатами.

У мене жити склалася зовсім інакше. Я маю чоловіка та 2-річного сина. Денис — прекрасний чоловік, але до мого брата він чомусь упереджено ставиться. Він буквально у одному приміщенні знаходитись не може, хоча той неодноразово допомагав нашій сім’ї у скрутних ситуаціях. Денис може навіть не розмовляти з ним і не простягнути руки при зустрічі.

І ось кілька днів тому брат мене порадував, що у нього з’явився син. Я була дуже рада, адже це ще одна близька і рідна душа на світ з’явилась. Так як я заробляю краще за нього, вирішила подарувати десять тисяч гривень і не купувати непотрібні речі. Все ж молоді батьки краще знають, що саме їм потрібно, чи не так?

Коли я повідомила чоловіку про своє рішення, думала Земля з орбіти зійде. У нього була дуже дивна реакція.

— Шодня сотні дітей на світ з’являються, усім гроші нестимеш? – заявив він, – З нашого дому у той жодної копійки не піде і крапка. Я не жартую. Інакше, шукай собі іншого чоловіка.

Не знаю. як і реагувати. Денис – прекрасна і чуйна людина, але рівно до тієї миті доки не заходить мова про мого брата. Звісно, я щось вигадаю і брату гроші передам, але вся ця ситуація мене вже вельми напруюжує , адже брат мені дорогий і дуже.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page