fbpx

І ось настала ця радісна мить – ми переїхали в свою квартиру і стали жити окремо від свекрухи. Для мене настав райський час – я господиня в квартирі, ніхто не критикує мій борщ, не називає нечупарою і не порівнює з колишньою невісткою. Але нещодавно наш з чоловіком спокій знову порушила його матір. Вона дізналася, що чоловік оформив на мене дарчу квартири і тепер обурюється і вимагає все переробити

Багато хто скаржиться на своїх свекрух, що вони критикують, лізуть не в свою справу, повчають невісток тощо. Але вищий заряд негативу отримує невістка від наступного шлюбу. Так, я у свого чоловіка друга дружина, і мене так само повчають, критикують, але до всього ще додається приставка в стилі «перша дружина була краще».

До мене, мій чоловік був одружений на іншій жінці. Коли вони розлучилися, то квартиру він залишив колишній дружині з сином. Тому коли ми познайомилися, він жив з мамою. А коли одружилися, то ще деякий час жили у свекрухи, поки оформляли і робили ремонт у новій квартирі. Так ось весь час я тільки й чула, що я роблю не так, як перша дружина, що у неї було краще і так далі. Я спочатку думала, що ж там за дивовижна жінка, яку навіть свекруха полюбила. Але потім я познайомилася з колишньої свого коханого, і вона розповіла, що свого часу теж вислуховувала докори від свекрухи. Тому порадила мені не звертати увагу.

І ось настала ця радісна мить – ми переїхали в свою квартиру і стали жити окремо від свекрухи. Для мене настав райський час – я господиня в квартирі, ніхто не критикує мій борщ, не називає нечупарою і не порівнює з колишньою невісткою. Але нещодавно наш з чоловіком спокій знову порушила його матір. Вона дізналася, що чоловік оформив на мене дарчу квартири і тепер обурюється і вимагає все переробити.

Свекруха вважає, що таким чином мій чоловік ущемляє свого сина від першого шлюбу. Але я не згодна з цим, адже стару квартиру він залишив колишній дружині. Так що немає нічого поганого в тому, що ця квартира дістанеться мені в разі чого, тим більше я теж подарувала чоловікові дочку. Але свекруха до внучки відноситься зовсім не так тепло, як до онука, і всіляко показує, що їй перша невістка і внук від першого шлюбу рідніше. Коли я їй прямо сказала це, то вона відповіла, що я несу нісенітницю і онуків вона любить однаково. Але, з її слів, все, що чоловік купує, він повинен ділити навпіл з сином.

Чоловік не може заспокоїти свекруху, вона постійно піднімає цю тему і у нас вже назріває відверта неприязнь. Я переймаюсь, що скоро до цього питання підключиться колишня дружина і почнеться справжній поділ нашої квартири.

Як можна вплинути на свекруху в цій ситуації? Може хтось підкаже мудру пораду, яка допоможе заспокоїти цю жінку? У мене вже сил немає. Я людина абсолютно неконфліктна і жити в постійних непорозуміннях з мамою чоловіка мені дуже важко. Я думала, може, варто поговорити з колишньою дружиною чоловіка, щоб все з’ясувати і свекруха нарешті заспокоїлась. Але я непокоюсь, раптом цією розмовою я подам ідею тій жінці, що можна вимагати з нас частину квартири, і я додам собі клопоту ще більше.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page