fbpx

І ось щасливий день настав. Коли прийшов час виписки, я купив букет квітів, взяв все необхідне і помчав зустрічати моїх дівчат. Однак побачивши Маргариту, я отетерів, адже на мене дивилась смуглява дитина з чорним волоссям і карими очима. Я ж думав, що вона буде такою ж, як її братик, адже у нас в роду, та й в роду дружини усі блондини і смаглявих геть немає

Перший син для мене ідеал, адже він характером пішов у свою прекрасну маму. Такий же активний, життєрадісний, цікавий як Віка. А ось зовні схожий на мене: блондин з блакитними очима і кирпатим носом.

Нам було мало ідеального сина і захотілося ідеальну дочку. Назвали ми її Маргаритою. Бабусі і дідусі накупили своїй онучці купу речей, щоб їх принцеса була найкрасивішою. Ми підготували кімнату і залишалося чекати, коли малятко з’явиться на світ.

І ось щасливий день настав. Коли прийшов час виписки, я купив букет квітів, взяв все необхідне і помчав зустрічати моїх дівчат. Однак побачивши Маргариту, я отетерів, адже на мене дивилась смуглява дитина з чорним волоссям і карими очима. Я ж думав, що вона буде такою ж, як її братик, адже у нас в роду, та й в роду дружини усі блондини і смаглявих геть немає.

Бабуся дружини побачивши нашу Маргаритку сплеснула в долоні і сказала, що та геть схожа на її троюрідного дядька по маминій лінії. Він був от таким чорним і смаглявим. Мовляв рідня усе життя вважала ,що його мама від якогось циганчука придбала, а воно бачиш, таки дитина була з їхнього роду.

Для мене колір шкіри не має значення. Свою дочку я буду любити не менше за сина. Просто мені здалося це якимось натягнутим і сказаним так, аби у її онучки не було неприємностей, і я не до кінця повірив дружині. Тому я вирішив зробити тест на батьківство.

Дружину це дуже засмутило, але я не міг інакше. Та й мої батьки наполягали, адже ж у випадку зради моя дружина не лише мені роги прикрутила, а і їх довіру підвела. Через відведений час очікувань, прийшов результат. Я сидів над листом і не міг поглянути туди. Тільки тієї миті я зрозумів, як сильно кохаю дружину і наших дітей. Тієї миті я зрозумів, що той папірець змінить ось зараз моє життя назавжди.

 Тест виявився позитивним. Я був батьком цієї дитини на всі можливі і неможливі відсотки. Я був дуже радий. Вийшло, що у сина світла шкіра, а дочка смаглява темноока циганочка.

Не треба панікувати у випадку, якщо діти з’являються не схожими на вас. Адже іноді можуть проявитися риси дуже далеких предків. Якщо ж вас щось турбує, то краще зробіть той тест.

Усе думаю про того троюрідного дядька жінчиної бабусі. Адже ні його мама ні він ні в чому і винні не були, а воно он як вийшло. Через усе життя люди пронесли оте. Як же добре, що зараз є такі методи.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page