fbpx

І тоді я вирішила, як слід розібратися в цій справі. Не буду вдаватися в подробиці, як саме я узялася до справи, і що саме я зробила. Розповім лише про результат: виявилося, у мого чоловіка на курорті стався роман. Нічого такого, звичайний курортний роман, який закінчується відразу ж, як тільки ти повертаєшся додому. У наш час дуже складно залишити такі речі таємницею

Цього літа ми з чоловіком вперше в житті вирішили, що відпустку слід провести окремо. Все-таки 12 років одружені, і 12 років з дня в день разом, та й у відпустку завжди тільки разом вирушали. Пора б уже трохи побути порізно, щоб просто відпочити одне від одного. Кажуть, що це надзвичайно освіжає сімейні відносини, ось ми і вирішили освіжити.

Я поїхала в Єгипет – давно цього хотіла, а чоловік завжди був проти, йому хотілося вітчизняні курорти відвідувати. Впевнена, що з економії, але він завжди пафосно проголошував патріотичні гасла, аргументуючи вибір. І в цей раз він поїхав  в Одесу. Чесно кажучи, ніяк не можу зрозуміти, де тут економія – мені моя поїздка в Єгипет обійшлася в два рази дешевше, ніж йому відпочинок на вітчизняному курорті. Ну,  я не про це.

Відпочила я просто відмінно, бути без чоловіка мені дуже сподобалося, вражень – море! Я навіть відчула себе років на 15 молодше, і взагалі було таке відчуття свободи, що сімейне життя просто сном здавалася. Коротше, розслабитися вдалося.

Але коли я повернулася, виявилося, що увійти заново в сімейне життя досить складно. Тим більше, що в моєму чоловікові раптом, ні з того ні з сього прокинулися ревнощі. Все цікавився, як я відпочила, та де жила, та з ким познайомилася. Випитував, чим я займалася вечорами, в які ресторани ходила, та скільки віддавала за вечерю. Випитував про те, які дискотеки, нічні клуби відвідувала, та як засмагала на морі одна. Ну і, звичайно, з ким познайомилася на екскурсії.

Чесне слово, останні років п’ять він взагалі не виявляв інтересу до того, чим і як я займаюся, коли його немає! А тут випитував буквально все, кожну дрібницю. І при цьому в кожному питанні обов’язково були натяки на те, що, швидше за все, я знайшла собі когось і взагалі «відтягнулися по повній».

Я спочатку в сміх це підіймала, але мого чоловічка стало заносити на поворотах, і незабаром мені було вже не до сміху. Я не могла зрозуміти, в чому справа – його ніби підмінили, і слухати те все було вже не так весело, як спочатку.

І тоді я вирішила, як слід розібратися в цій справі. Не буду вдаватися в подробиці, як саме я узялася до справи, і що саме я зробила. Розповім лише про результат: виявилося, у мого чоловіка на курорті стався роман. Нічого такого, звичайний курортний роман, який закінчується відразу ж, як тільки ти повертаєшся додому. У наш час дуже складно залишити такі речі таємницею.

І тут мені стали зрозумілі всі його питання, всі натяки і випитування найдрібніших подробиць. Чоловік згадував і прокручував в голові свій власний роман, приміряв це на мене, і розумів, що все, що сталося з ним, могло статися і зі мною.

Ну, я влаштувала йому такий рознос, що всі його «ревнощів» як водою змило! Ось це я називаю «на злодієві шапка горить»! Тепер я знаю, що схильні до ревнощів саме ті, хто вже сам зрадив не раз, хоча б навіть і в думках. За принципом: раз я зміг, значить, і вона, напевно, зможе.

Докази були наявними, мій чоловік не міг нічого цьому протиставити, здався, покаявся, і я милостиво його пробачила. З ким не буває. Все-таки курорт – це спокуса.

Ось і я не встояла. І спасибі велике моєму чоловікові, що він так хвацько все закрутив! Це дало мені можливість повністю відвести від себе будь-які підозри. У чоловіка тепер і в думках не буде того, що я можу з ним вчинити так само, як і він зі мною.

А я буду спокійно згадувати відпочинок в Єгипті, як саму солодку сторінку в моєму житті за останні кілька років. Все-таки, відпочивати окремо – це дуже навіть непогано. Освіжає відносини, буквально перезавантаження робить. Наполегливо рекомендую!

Валентина Галич.

Головна картинка – pexels.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page