fbpx

І ворожка не потрібна: дата нардження розповість всі особливості характеру

Припустимо, ви нарoдилися 30 жовтня 1990 року. Напишіть свою дату нарoдження у такому форматі: 30.10.1990.

Тепер складіть всі цифри, які ви бачите. 3+0+1+0+1+9+9+0 = 23. Джерело

Якщо у вас вийшло двозначне число, продовжуйте складати видимі цифри, поки не вийде результат від 1 до 9. У прикладі 2+3 = 5.

Читайте також: Дата народження розповість скільки шлюбів буде у вашому житті

Це ваше число долі, яка визначає основу вашої особистості. Інші цифри, присутні в дату вашого нарoдження, описують риси характеру, виражені меншою мірою.

У нашому прикладі це цифри 1,3,9, і слабо виражене 2. Якості, властиві цифр, яких немає в розрахунку, не закладені у вас від народження, їх можна придбати тільки довго і наполегливо працюючи над собою.

Значення числа долі

1. Кількість яскравих індивідуальностей. Ви природжений лідер і вмієте вести за собою людей. Легко станете душею компанії і завойовуйте симпатії. Вищі сили дали вам пропускати через себе багато енергії, дбайливо ставитеся до цього дару. Без розуміння, що всі люди на землі рівні і заслуговують любові, легко підхопити “зіркову хвoробу” і почати відштовхувати людей завищеною самооцінкою.

2. Число людей з м’яким характером. Ви не любите конфліктів, вважаючи за краще поступатися у спорах, підстроюєтеся під співрозмовника. Сім’я і друзі вас цінують, і ви завжди раді прийти їм на допомогу, але корисливі люди легко можуть використовувати вас у своїх цілях. Ви рідко щось змінити у своєму житті, частіше пристосовуєтеся до обставин, які вас не влаштовують. Вас приваблює духовність, і ви любите дітей.

3. Число оптимістів. У всьому ви бачите в першу чергу позитивну сторону. У вас багато енергії, яку ви використовуєте, щоб покращувати свою долю і допомагати оточуючим. Ви віддаєте перевагу брати на себе відповідальність і бути активістом у будь-якій сфері життя.

4. Число бунтарів. Ваше призначення — ламати те, що не веде до добра і користі, рятувати інших людей від непотрібного і віджилого. Бути по життю “ревoлюціонером” — ваша суть, і ніхто не має права вас за неї докоряти. Якщо ви відчуваєте, що ваше втручання допоможе в якійсь ситуації, не роздумуючи, беріться за справу. Але пам’ятайте про самоконтролі, подібний дар може перерости в бажання суперечити будь-яким правилам.

5. Число експериментаторів. Ваш творчий характер одразу виділяє вас з низки банальних людей, що живуть тільки роботою і сім’єю. Ви любите подорожі, вивчення нового, експерименти із зовнішністю та одягом. Все, за що ви беретеся, ладиться у ваших руках легко і швидко. Однак ви легко впадаєте у відчай, коли з якихось причин ваше життя стає банальною. Повернути вас у звичний стан може тільки нова затія.

6. Число хoлериків. У вашій природі — зухвала поведінка і схильність до істeрик. Пам’ятайте, що все, чим нас обдаровують вищі сили, вони роблять з якоюсь метою, таємницею для людей. Живіть у злагоді зі своїм характером, приймайте і любіть себе такою, яка ви є. Люди, які вам потрібні, і так будуть поруч, якщо ви втратили когось із-за свого характеру, значить, так судилося.

7. Кількість філософів. Ви любите роздумувати над тим, як влаштоване життя. Вам легко буде реалізуватися в будь-якій роботі, пов’язаної з розумовою працею. Однак вам може бути складно в стосунках з людьми, так як ваш розум переважає почуття. Читайте книги по психoлогії, щоб краще розуміти оточуючих і простіше налагоджувати з ними контакти.

8. Кількість одинаків. Ви схильні до інтроверсії, замкнутості і холодності. У вас живе потреба створити свій маленький світ, який підпорядковується тільки вам. Проте в глибині душі ви потребуєте в теплі і підтримку від інших людей. Вам судилося знайти кілька хороших друзів, з якими вам буде затишно, але активне громадське життя — не для вас.

9. Число лідерів. Ви нарoдилися, щоб управляти іншими людьми. Ви працьовиті і любите бути організатором, ви дивитеся у майбутнє впевнено йдете до поставленим цілям, домагаючись успіху в будь-якій справі. Маючи право судити інших людей, ви схильні до об’єктивності і неупередженості, принципу “кожному по заслугах”.

You cannot copy content of this page