fbpx

І все б добре, але нещодавно я почула дуже дивну розмову, яка мене приголомшила. Динамик його телефону досить таки гучний, а я чую добре. Якби я не чула, що говорить жінка з іншого боку, то подімала б, що мій наречений обговорює якісь робочі питання. Але я ж чула все

Ніколи не думала, що в мене виникнуть такі думки. Але ми живемо у такий час, коли не впевнений ні в кому і ні в чому. Втім, у чому суть.

Я вже три роки, як зустрічаюся з хлопцем. Відносини у нас серйозні, у майбутньому хотіли б одружитися. До цього часу жили порізно, але вирішили жити разом. Я маю квартирку свою невелику. Ну а у мого хлопця житла немає. Логічно, що ми живемо в мене.

І все б добре, але нещодавно я почула дуже дивну розмову, яка мене приголомшила. Динамик його телефону досить таки гучний, а я чую добре. Якби я не чула, що говорить жінка з іншого боку, то подумала б, що мій наречений обговорює якісь робочі питання. Але я ж чула все.

Заголом він розмовляв з людьми, які орендують у нього житло. Що найцікавіше, що бюджет то у нас спільний із ним. За комунальні і на їжу скидаємось разом. Відкладаємо на море. А після того, як його звільнили пів року тому, я його фактично, утримую, поки він шукає роботу.

А тут, як виявилось, у нього є трикімнатна квартира, яку він здає, але я про це ні слухом ні духом. Та й він не соромиться пів року жити ні в чому собі не відмовляючи, за зароблене мною.

Сказала прямо:

— Знаю про твою квартиру. Чому мовчав і куди йдуть ті гроші.

І одразу мій добрий, милий, надійний наречений змінився у обличчі ледь не плаче:

— Каюсь, правди не сказав. Але ти б не зрозуміла. Всі кошти йдуть на погашення кредиту на ту квартиру, тому я розумів що сенсу про неї говорити немає. Ще три роки виплачувати. Думав, коли з усім розберусь, ми вже сім’єю до мене переїдемо, а твою здаватимемо.

З одного боку, ніби як він і молодець. А з іншого: а звідки я знаю, чи то правда? Що ж робити мені тепер? Далі будувати стосунки з ним, чи людині яка три роки зберігала таку таємницю вірити зовсім не можна?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page