fbpx

Інна прокинулася і першим ділом потяглася до телефону, адже треба перевірити, що там їй зорі підготували. Ну, нарешті!

«Сьогодні ви зустрінете своє кохання!» – ось, що готували їй зорі і Інна була дуже рада тому, адже вона з усіх сторін гарна, в міру підтягнена, модно одягнена і завчено усміхнена, а порядного мільйонера все на її шляху нема!

Тому сьогодні вона ще ретельніше одяглася на роботу, довгий плащ не застібала, щоб було видно гарну сукню. Звичайно, зо на неї всі звертають увагу, бо повз такої краси, яка розвіває біляве волосся по холодному вітру, пройти важко.

Інна працює в салоні краси, тому має виглядати відповідно, адже вона – обличчя цієї марки, її цінують, дають премії. Але ж не того хочеться Інні. от якби замість премії власник покинув дружину і женився на ній – тоді б це була достойна винагорода.

День йшов, як зазвичай, ніякого привабливого клієнта не було на порозі, а тим більше, мільйонера. Якась відвідувачка, правда, перегрілася біля солярію чи що, бо почала по стіні сповзати. Інна такого не любила, тому кинула погляд на напарницю, яка вже бігла з водою і розпитуваннями.

«Ще бракувало собі сукню зіпсувати в такий день, коли кохання мене чекає, – думала Інна, дивлячись на те, як в жінки трясуться руки і вона вихлюпує воду на Наталю, – Добре, що Наталка менше за мене працює і прагне вислужитися».

На обіді вона пішла в сусіднє кафе і там замість зустрічі з мільйонером, їй зустрівся неохайний чоловік, який їв за сусіднім столиком. Їй прийшлося викликати менеджера, щоб написати скаргу і знизити рейтинг закладу, що допускає таких відвідувачів і псує іншим апетит.

Ледве дочекалася вечора, щоб поїхати додому. Ще мала надію, що знайде мільйонера в супермаркеті, але його й там не було. Додому йшла геть без настрою, бо вір тепер гороскопам! Ще й пес якийсь за ногами біжить, хоче попасти в під’їзд і там все захецати, тому вона посунула ногою це сіре опудало і закрила двері.

Зняла макіяж, повечеряла і залізла в телефон.

На очі попалася новина, що власник ресторану переодягнувся в жебрацький одяг і так перевіряв, як ставиться персонал до людей. В кількох закладах його не хотіли пускати. А в одному прийняли замовлення, проте менеджер наклав штраф на офіціантку, яка взяла замовлення. В результаті офіціантка отримала премію і власник мережі покликав її на побачення.

– Везе ж людям, – вигукнула Інна.

Вона регулярно читала гороскопи, але більше нічого обнадійливого вони їй не зичили. А потім якогось дня вся сяюча напарниця Наталка сказала, що виходить заміж. Виявилося, що та жінка, якій вона допомогла мала сина-програміста, хлопчина мав багато грошей, але зовсім не вмів спілкуватися з дівчатами. От мама й заявила, що дівчина з таким чуйним серцем не може бути поганою дружиною.

Вона запросила Наталю на каву і там познайомила з сином, а далі вже все у них якось саме собою й склалося.

«Таким і ще й щастить», – бурчала про себе Інна.

Інна йшла додому геть без настрою, коли знову їй під ноги кинувся песик, тільки вже вона хотіла його відпихнути, як почула голос Віри, колишньої однокласниці.

– Інно, обережно, не задінь Тусю!

Інна оглянулася і побачила Віру під руку з гарно одягненим хлопцем. Вона тільки очима закліпала, бо на Вірі ніколи й куртки пристойної не було, а тут такий кавалер.

– Це Туся нас познайомила, – щебетала Віра, – уявляєш, вона загубилася, а я її знайшла і на ошийнику номер телефону, а там Руслан…

«Щастить же таким», – вкотре подумала Інна і не розуміла, чому не щастить їй, вона ж і гарна, і при фігурі, і заглядають на неї, але ж чому заміж не беруть вже і негайно? Ви б могли пояснити такий феномен, чому доля одним дає все, а іншим нічого?

Історія написана з реальних подій, імена та обставини змінені в інтересах головних героїв.

Фото Ярослава Романюка

Автор Ксеня Ропота

You cannot copy content of this page