fbpx

Календар сумісності у шлюбі, що враховує різницю у віці між подружжям

Псuхологи справедливо вважають, що основою успішного шлюбу є псuхологічна сумісність подружжя. І, правду сказати, її не замінити ні матеріальним благополуччям, ні сeксуальної гармонією, ні розрахунком. А ось астрологи стверджують, що така псuхологічна гармонія визначається сприятливими астрологічними факторами, і залежить це від різниці у віці між подружжям. Залежно від різниці у віці шлюби будуть складатися по-різному і, часом зовсім, не ідеально. При цьому неважливо, хто старше – чоловік або дружина.

Читайте також: Який домашній улюбленець підходить вам за знаком зодіаку

Ровесники. Яким буде шлюб, якщо вам з чоловіком порівну років? Якщо ви з дитинства мріяли про купу дітлахів, господарського чоловіка і про нескінченні банки варення на зиму, сміливо виходьте заміж за ровесника. Такий шлюб за умови однакового ставлення до життя, може бути просто чудовий, але не завжди дає можливість розвиватися кожному, як особистості.

Різниця в один рік передбачає чудові відносини: взаємодопомога при вирішенні повсякденних проблем і спільне виховання дітей. У тому випадку перший романтичний порив плавно переходить в товариські відносини, скріплені загальними турботами. Такі шлюби нерідко тривають все життя. Дітей, як правило, заводять не менш двох, а гроші витрачаються з розумом. Правда, в такому союзі частіше верховодить дружина.

Якщо у вас різниця – два роки, то це шлюб для поетів і романтиків: спочатку – взаємна зваба, потім – несподіване охолодження, можливий навіть розрив. Правда, якщо цей шлюб не перший і не останній, то боятися нічого. Так, і ще, скільки б подружжя не заробляли, гроші в будинку чомусь не тримаються.

Коли подружжя поділяють три роки, у відносинах занадто багато емоцій. Шлюб не розпадеться, якщо тільки ви навчитеся на багато просто не звертати уваги.

Чотири роки різниці у віці зроблять шлюб гармонійним, як духовно, так і сeксуально, що поєднує в собі любов і дружбу. У деяких випадках такий союз з часом може розвалитися, іноді з не залежних від подружжя причин, але відносини між подружжям все одно залишаються хорошими.

Якщо між подружжям п’ять або десять років різниці, то відносини будуть особливо гарні, якщо обидва займаються однією справою. Союз сприяє піднесенню обох.

Різниця в шість років аналогічна трирічній. Шлюб хороший лише для справжніх бійців.

Коли рoзрив у віці становить сім чи чотирнадцять років, між подружжям існує зв’язок магічна, дивна, але дуже сильна. Хоча партнери не завжди щирі один з одним, вони не хочуть розлучатися. А невеликі сімейні таємниці тільки зміцнюють цей, в цілому рівний шлюб.

Якщо вас розділяють вісім років – вам пощастило! Такий шлюб обіцяє багато щасливих років. У вас буде все: любов, повне розуміння, взаємна турбота, сeксуальний потяг – такий парі можна тільки позаздрити.

Рoзрив в дев’ять років не найкращий варіант – цій парі не позаздриш. Цей шлюб дуже схожий на той, в якому різниця у віці між подружжям складає три або шість років. Якщо ви любите гострі відчуття і почуття – сміливо вперед, тому що нудьгувати не доведеться. Правда, незважаючи на всі пастки, такий шлюб може стимулювати творчий початок.

Звичайно, цей календар сумісності у шлюбі, що враховує різницю у віці між подружжям, не слід розуміти занадто буквально. Ви повинні знати, що зірки лише попереджають про можливі кoнфлікти, але в людських силах вміло і грамотно обійти нeбезпечні повороти і підводні камені, з якими може зустрітися «сімейний човен».

Джерело

You cannot copy content of this page