fbpx

Кейт Міддлтон показала неймовірно стильний і несподіваний весняний образ

Герцоги Кeмбриджські провели спільний вихід, під час якого Кeйт Мiддлтон продемонструвала ідеальний весняний образ. Перед камерами дружина принца Вiльяма з’явилася в стильному подовженому жакеті, який є трендом сезону. Пише Радіо Максимум

Читайте також: У цей торт неможливо не закохатися! Він настільки ніжний і кремовий, що коржів майже не відчувається. Справжня насолода!

Як відомо, в середу, 8 травня, принц Гaррі і Мeган Мaркл вперше показали світу свого первістка. Щасливий герцог Сaссекський вийшов до журналістів з сином на руках, в той час, як Мeган йшла поруч з ним.

Але поки вся увага британців прикута до цього королівського подружжя, інші представники Бyкінгемського палацу активно виконують свої обов’язки.

Так, принц Вiльям і чарівна Кeйт Мiддлтон, вже встигли привітати герцогів Сaссекських “у суспільстві недосипів”, відвідали Північний Уельс. Поїздка була заздалегідь анонсована палацом, а представники королівської сім’ї запланували зустрічі з людьми, які допомагають іншим і захищають навколишнє середовище.

You cannot copy content of this page