fbpx

Кілька місяців назад випадково помітила в місті машину брата з якоюсь незнайомою жінкою на пасажирському сидінні. Тільки хотіла підійти привітатися, як з’явився брат, вручив цій пані стаканчик кави і ніжно чмокнув в щічку. Часу у мене було достатньо, і я вирішила піддивитися, що ж буде далі

У мене є старший брат, живемо окремо, у кожного свої сім’ї. Спілкуємося досить часто, зустрічаємося у свята і вихідні, їздимо разом відпочивати. Він в хороших стосунках з моїм чоловіком, а мені дуже подобається його дружина. Вона мені стала справжньою подругою – мила, добра, весела дівчина, двигун і душа нашої компанії.

Кілька місяців назад випадково помітила в місті машину брата з якоюсь незнайомою жінкою на пасажирському сидінні. Тільки хотіла підійти привітатися, як з’явився брат, вручив цій пані стаканчик кави і ніжно чмокнув в щічку. Часу у мене було достатньо, і я вирішила піддивитися, що ж буде далі.

Спочатку вони каталися по магазинах, потім з покупками приїхали, швидше за все, до цієї жінки додому, де мій Вітя провів близько двох годин.

Я була вражена від побаченого і, як тільки представився зручний момент, спробувала вивести брата на чисту воду. Він недовго викручувався і зізнався, що зустрічається з колегою по роботі вже більше року. Взяв з мене слово, що я нічого не скажу його дружині, тому що це лише інтрижка і нічого серйозного.

А я весь цей час місця собі не знаходжу, та й бачитися з ними намагаюся тепер рідше, хоча не завжди виходить. Новий рік зустрічали всі разом, і це було справжнім випробовуванням. Дуже неприємно бачити, як він сюсюкається з дружиною і сином, просто словами не передати.

Не витримала, розповіла все чоловікові – він теж категорично заборонив мені втручатися в чужі стосунки. А мені за дружину брата прикро, адже вона мені як подруга, і з ним сваритися не хочеться – зовсім заплуталася. Не знаю, як вчинити?

Лариса, 34 роки.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page