fbpx

Коханою мого сина виявилася тридцятирічна жінка. Вона працює в буфеті інституту. І до того ж у неї є семирічна донька від першого шлюбу. Ви розумієте, гарний хлопчик, майбутній доктор і тридцятирічна працівниця буфету з дитиною? Мені така пара здається мезальянсом. Та й до того ж вони не просто зустрічаються, а зібралися одружитися. Після чого, природно, збираються жити у нас

Ніколи не вважала себе забобонною, але мої діти твердять мені, що я упереджено ставлюся до нареченої сина. Ну гаразд син, я взагалі вважаю, що його причарували. Тільки не вважайте мене старою яка вижила з розуму, я потім розповім, що мене наштовхнуло на таку думку. Але моя донька теж говорить, що я не справедлива до обраниці сина. Але як же я можу прихильно до неї ставитися, коли вона на п’ять років старша від мого сина та ще має семирічну доньку на додачу.

Справа в тому, що мій син дуже видний хлопець. Це я не перебільшую. У школі всі дівчата сохли по ньому, та й в інституті теж чимало шанувальниць мав. Мій син дуже розумний хлопчик, вчиться на стоматолога і робить успіхи. Йому зараз тільки двадцять п’ять років. І ось нещодавно він повідомив, що полюбив дівчину і хоче в майбутньому одружитися з нею. Нас з чоловіком трохи збентежило бажання настільки рано одружуватися, але ми промовчали про це і просто сказали, що хочемо познайомитися з його обраницею.

Домовилися, що син приведе свою наречену до нас на вечерю. Я не думала, що під час вечері мені знадобиться все моє самовладання. Коханою мого сина виявилася тридцятирічна жінка. Вона працює в буфеті інституту. І до того ж у неї є семирічна донька від першого шлюбу. Ви розумієте, гарний хлопчик, майбутній доктор і тридцятирічна працівниця буфету з дитиною? Мені така пара здається мезальянсом. Та й до того ж вони не просто зустрічаються, а зібралися одружитися. Після чого, природно, збираються жити у нас.

Після того як син проводив свою «наречену» чоловік затіяв з ним чоловічу розмову. Сказав, що якщо зібрався одружитися, то будь добрий утримуй свою сім’ю сам, спочатку наскладай на квартиру, а потім одружуйся. Але розмова пішла геть не в те русло. Син сказав, що якщо ми його не пускаємо з дружиною до себе жити, то він зніме квартиру і буде після лекцій ходити на роботу, щоб забезпечувати свою сім’ю. Мене цей варіант абсолютно не влаштовує. Він так швидко втомиться і просто покине навчання. Я просто у відчаї.

Подзвонила сестрі, так вона розповіла мені про симптоми привороту. І правда: син постійно пропадає у тієї дівчини, а коли вдома, то без кінця базікає з нею по телефону; він став нестриманим і майже не розмовляє з нами. Я в паніці і не знаю куди бігти і що робити: куди не кинь – усюди клин.

Пускати в будинок цю панянку не можна, відпускати сина з нею на знімну квартиру тим більше. Я освічена людина, але думаю вже над тим, щоб до бабки піти і попросити зробити відворот. Я страшенно засмучена, підкажіть, як врятувати сина. Або може придумати щось, щоб відвадити ту жінку від нього? Може їй грошей запропонувати? Правду кажуть, маленькі дітки – маленькі бідки. Ось підріс синочок, і не знаємо, що робити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page