fbpx

Коханий купив замість масла маргарин? Чудово. Я не піду сама в магазин за вершковим, я заправлю пюре маргарином. Ой, а що? Не смачно? Ні, я їсти не буду, у мене на вечерю знежирений кефір, я на дієті

Мене підвищили на роботі, але нова посада – це більше відповідальності, тому я попросила чоловіка взяти на себе більше домашньої роботи.

Спочатку він вирішив зайнятися саботажем. Мовляв, зроблю як-небудь, вона від мене відчепиться, а потім їй буде простіше зробити самій. Але щось пішло не так. Не захотіла жінка піддаватися на провокації.

Коханий купив замість масла маргарин? Чудово. Я не піду сама в магазин за вершковим, я заправлю пюре маргарином. Ой, а що? Не смачно? Ні, я їсти не буду, у мене на вечерю знежирений кефір, я на дієті.

Криво повісив дверцята шафи? Ой, який ти в мене майстер! Вони тепер дуже весело скриплять.

Розмазав бруд по підлозі замість того, щоб нормально її помити? Я перемивати не буду, у мене термінова робота. Так, буде скрипіти під ногами, але нічого не поробиш. Он, у інших жінок чоловіки взагалі не знають, з якого боку за швабру братися, а ти у мене молодець.

Я просила купити продукти за списком, але куплена лише третина? Ну що ж, готуємо з того, що є. Так, стейків сьогодні не буде. І салату. Макарошки з маргарином будеш? Я? Я ні, я на дієті. У мене кефір.

Виправ кольорову білизну з білою? Ніяких криків і непорозумінь. Ось в цій білій сорочці з червоними розводами ти завтра йдеш на роботу, а ось цю сукню, яка перетворилася в ганчірку для підлоги, я одягну на ювілей свекрухи. Ну а що? Випрано? Випрано. Скажемо, що це тепер так модно.

«Забув» купити мені винця? Поділися половиною свого міцненького. Так, я знаю, що тобі мало, але не буду ж я дивитися, як ти тут насолоджуєшся один. Кефірчик? Ні, сьогодні не хочу. Хочу пити і веселитися!

Загалом, через якийсь час йому набридло, тому що їсти маргарин, ходити по брудній підлозі та інше – це не дуже приємно в першу чергу самому.

Так, я така. Так, це мерзенна місцями. Так, треба було «як усі цивілізовані сім’ї» сісти і поговорити. Так ось, як показує практика і історія – балаканина не допомагає, а от наочна ілюстрація прислів’я «Не рий іншому яму – сам в неї потрапиш» спрацювала прекрасно.

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page