fbpx

Коли Кіра побачила ті папірці ледь не розплакалась. Від чоловіка вона точно такого не очікувала. Одразу зібрала свої речі і того ж дня подала на розлучення

Кіра була заміжня за Тимуром вже більше п’яти років. Родичі чоловіка не надто шанували дівчину. Вона їм одразу не припала до душі. З моменту їхнього першого знайомства контакт між ними не залагодився.

Кіра досить довгий час намагалась не звертати уваги на таке ставлення. Зрозуміло, Тимур всіляко підтримував дружину і твердив, що не варто звертати увагу на поведінку та висловлювання його батьків.

А кілька місяців тому між подружжям сталося грандіозне непорозуміння, яке перекреслило їхнє подальше спільне проживання. Чоловік, за порадою батьків, потай від Кіри зробив тест, щоб ще раз переконатися, що дитина, яка з’явилась у шлюбі, насправді його. Довгоочікуваний син виявився його, тільки от відносини між молодими зіпсувалися. На них чекало розлучення.

Вся справа в тому, що за довгі роки заміжжя Кіра постійно слухала незадоволені промови, що сипалися з вуст батьків чоловіка. Вони вважали себе корінними Киянами, так би мовити, елітою суспільства, а невістка була не з їх кола. Насправді рідні Тимура не зі столиці, а з невеликого села з-під столиці. Вони перебралися до столиці через двадцять років. Проте вони морщили носи і зневажливо вигукували в один голос: «Поприїжджали тут».

З ріднею Тимура, Кіра воліла зайвий раз не бачитися. Кілька років прожили дружно та злагоджено. Пізніше Кіра дізналася, що перебуває у положенні. Через дев’ять місяців з’явився довгоочікуваний малюк. Молоді були щасливі. Тільки батьки Тимура побачивши малого хмикнули лиш. Вони переконали сина зробити тест, бо сумнівалися, що батьком дитини справді був Тимур.

Декілька місяців вони морочили голову молодим. Тимур тоді вирішив таємно зробити все, щоби батьки раз і назавжди заспокоїлись.

Після всього Кіра подала на розлучення і твердила, що не має наміру більше терпіти неприємне ставлення з боку батьків чоловіка. Тимур лише хотів, як краще, а вийшло непорозуміння, яке призвело до розлучення.

Єдиний хто дуже щасливий наразі – старше покоління. Нарешті все так, як вони хотіли.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page