fbpx

Коли ми прийшли зі своїм проханням до паспортного столу, дівчатка, які оформляли прописку колишньої дружини мого чоловіка в нашому будинку, крутили біля скроні і з подивом дивилися на мене. Навіть десь там, на задвірках кабінету прозвучала така фраза, як «шведська сім’я»

Хочете я вас трохи здивую? Тоді слухайте. Чотири роки тому приходить до нас додому колишня дружина мого чоловіка, в сльозах і з глибоким сумом у очах. На питання, що сталося, почала жалітися, що незабаром вона стане справжнім безхатьком.

Як так, питаю. А все просто і банально. Коли колишня дружина Галя ще не була колишньою, то вони всі, а якщо точніше – вона, її(мій) чоловік і їхній син були прописані у свекрухи. Потім розлучилися, але виписуватися Галя не поспішала. І досі була прописана у свекрухи, правда вже колишньої. Але це нікого не бентежило.

І ось свекруха, назвемо її баба Надя, дізналася, що виявляється, вона недоотримує якісь доплати до своєї пенсії, так як у квартирі прописані ще й інші люди. Точно я не зрозуміла, але суть саме в цьому – їй не доплачують гроші.

І ось баба Надя зважилася на підступний план – виписати зі свого дому колишню невістку, а заодно і синочка її, онука свого.

Здавалося б, у чому проблема? Виписала свекруха – пропишеться у мами. Але ж ні, рідна ненька Галі сказала, що вона перестане отримувати доплату до пенсії, якщо когось до себе пропише. І тому отримала наша Галя відмову.

А куди їй ще йти? Звичайно ж, до колишнього чоловіка! Сидить на дивані, ридає, безхатьком себе називає. Мій чоловік дивиться на свою екс дружину і гірко зітхає.

І тут я вирішила взяти ініціативу у свої руки і запропонувала прописати колишню дружину мого чоловіка, а заодно і їхнього сина в нашому домі.

Будинок ми купували самостійно, він у нас у власності, прописати можна кого завгодно. То чому б не колишню дружину?

Сказано зроблено. Коли ми прийшли зі своїм проханням до паспортного столу, дівчатка, які оформляли прописку колишньої дружини мого чоловіка в нашому будинку, крутили біля скроні і з подивом дивилися на мене. Навіть десь там, на задвірках кабінету прозвучала така фраза, як «шведська сім’я». Мені стало смішно. Але моєї рішучості ці слова не збавили.

Вся процедура зайняла 30 хвилин.

І тепер, надаючи домову книгу для оформлення якихось документів, на мене дивляться, наче я несповна розуму. Мало того, що в нашому домі прописана колишня дружина мого чоловіка і їхній син. Так ще й я сама в цьому домі не прописана.

Моя постійна реєстрація в будинку батьків. А тут – тимчасова. І така інформація в будинковій книзі не вказується.

Ось такі ось цікаві історії іноді трапляються в житті.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page