fbpx

Коли сестра зателефонувала до мене в сльозах і попросила виручити, я з чоловіком пішла їм на зустріч. Ну мало, що могло трапитись. а ми рідня. Переїхали вони у нашу двокімнатну квартиру і стали ми жити якось – сім чоловік на сорока квадратах. А потім я випадково побачила, яку саме зарплатню сестра отримала і вказала їм обом на двері

Коли сестра зателефонувала до мене в сльозах і попросила виручити, я з чоловіком пішла їм на зустріч. Ну мало, що могло трапитись. а ми рідня. Переїхали вони у нашу двокімнатну квартиру і стали ми жити якось – сім чоловік на сорока квадратах. А потім я випадково побачила, яку саме зарплатню сестра отримала і вказала їм обом на двері.

Більше року тому до мене сестричка моя рідна зателефонувала хлипаючи. Вони із чоловіком мусять терміново з квартири своєї з’їжджати, а йти їм нікуди:

— Маринко, рятуй, сестро. – ледь розбирала я, – З роботою негаразди. ледь кінці із кінцями зводили, а тут ще й господиня квартири терміну тиждень дала і прощавайте. А нині аби орендувати треба казна-скільки грошей, а ми їх не маємо і навряд зберемо найближчим часом. Їхати додому? а на що?Тут хоч дітей можемо забезпечувати, а повернемось, так ні роботи, ні перспектив.

Звісно, я з чоловіком поговорила і ми сестру мою до себе забрали, хотіли того, чи ні. Довелось добряче потіснитись, адже нас п’ятеро жило, а ще двоє, так узагалі стати не було де. Але нічого, звикли якось. та й сестра моя із чоловіком більше на роботі були, приходили лиш вечеряли і спати.

От так ми рік і прожили. Сестра все бідкалась на те, що на роботі зарплатню урізали. Чолові її з нею в одній організації працював, то обом було не просто.

Читайте також: Дівчина продавчиня почувши таке почервоніла і знітилась. Дивилась то на мене, то на доньку мою із зятем. та й я теж від здивування рота роззявила. А донька долоню мою у руці тримає і стискає тихенько, мовляв. тільки мовчи, мамо, мовчи

— Маринко, ти нас вибач. Ну ніхто не знав щ все це станеться. Ми б пішли, хоча б кімнату де винайняли, але ж ціни які… а у нас син студент, звідки скільки грошей набрати. Почекайте трішки, нам обіцяли підвищити зарплатню і ми одразу з’їдемо.

Така мова була щомісяця на протязі року. Вже й мій Ромка на мене косо дивився, діти жалілись, але я не зважала і намагалась усіх примирити, адже сестру шкодувала і хотіла допомогти.

І уявіть моє здивування. коли я випадково побачила яка саме заробітна плата сестрі на картку прийшла. 25000. Так, так, вона отримала 25000 і це лиш вона, а стільки ж і зять мій отримує. Тобто, маючи такі гроші вони бідкались. що не мають за що орендувати квартири? Серйозно?

— Машо, – питаю в сестри, – а що то таке і показую на повідомлення від банку. Як це розуміти?

І тут я такого наслухалась. Виявляється, що відколи я в місто переїхала, то про неї геть не дбаю і що вони мусять за чужі кутки платити такі гроші. а я живу на всьому готовому.

— Сама б могла здогадатись нас до себе жити покликати. А нам, що, житла свого не треба, ні? Збираємо збираємо і мов у прірву ті гроші. А зараз хоч на перший внесок маємо. Буде і в мене квартира, не все тобі царювати.

Сестра мені ще багато чого наговорила, зібрала того ж дня речі і не тільки свої узяла, скажу вам. і грюкнувши дверима, навіть не подякувавши за прихисток, пішла геть.

Три місяці минуло, сестра не телефонує і номер мій заблокувала. від мамизнаю. що придбали вони дім у селі під столицею, виплачують і роблять ремонт, діток до себе забрали із села. Ніби все у них добре.

От тільки зі мною чому сестра балакати не має бажання, оце мені цікаво? Це така дяка за те, що жили безкоштовно рік?

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page