fbpx

Коли Світлана лише познайомилася з Андрієм, її все влаштовувало. Майже кожного вечора сім’я коханого збиралася за круглим столом. Дівчині припала до душі товариська, тямуща і весела свекруха. Щоправда Людмила Олегівна була дуже цікавою особою і постійно цікавилася чужим особистим життям

Активна та харизматична Світлана завжди мріяла про те, щоб зустріти справжнього чоловіка, вдало вийти заміж та створити міцну сім’ю. Минали роки, а на обрії вимальовувались, лиш непідходящі кандидати.

Дівчина засмучувалася, що ніяк їй не вдається зустріти гідну молоду людину, але саме тоді Доля розпорядилася інакше. У полі зору з’явився молодий, працьовитий та інтелігентний Андрій. Минув час, і пара створила сім’ю. Майже п’ять років молоді живуть «душа в душу» і радіють одне одному. У майбутньому хочуть стати батьками.

Словом, все, як у всіх. Світлана за професією — юрист, тому заробляє вона добре і цілком забезпечує свої потреби. У Андрія свій автомобільний бізнес. Світлані пощастило мати такого відповідального та дбайливого чоловіка. Навіть подруги потай заздрять дівчині. Все б нічого, але одна вада все ж є.

Свекруха виявилася своєрідною особливою, тільки Світлана це зрозуміла не відразу, а з роками. Дуже вже вона переймалась, якщо в когось щось хоч на крихту краще ніж є у неї. Спочатку Світлана з того сміялась, але з роками не до сміху стало зовсім.

Коли Світлана лише познайомилася з Андрієм, її все влаштовувало. Майже кожного вечора сім’я коханого збиралася за круглим столом. Дівчині припала до душі товариська, тямуща і весела свекруха. Щоправда Людмила Олегівна була дуже цікавою особою і постійно цікавилася чужим особистим життям. Вона ніколи ніде не працювала. По молодості успішно вийшла заміж і майже весь час приділяла виключно собі. Будь-яка її забаганка, сприймалася чоловіком як належне, тому Людмила Олегівна завжди отримувала все, що хотіла. Причому буквально на блюдечку. Її слово у сім’ї було законом. Свекор, Микола постійно намагався догодити жінці, бо дуже любив її і не вмів відмовити їй.

До речі, Світлана за довгі роки роботи отримувала гарний оклад і ніколи не просила грошей у чоловіка. Проте останнім часом на роботі виникли негаразди, і дівчина змушена була працювати вдома. Свекруха кілька разів зазначала, що молода красуня просто виморилась працювати і вирішила перейти на повне забезпечення коханого.

Ну а останньою краплею стала коротенька норкова шубка, яку Андрій просто і без приводу подарував Світлані. У самої свекрухи таких три було, але річ невістки спокою не давала зовсім. От прямо аж до сліз.

Вже при наступній зустрічі мама Андрія ні з того ні з сього при всіх заявила, що бачила невістку з іншим. Німа сцена. Андрій дивиться на Світлану та на нього і обоє настільки здивовані, що й слова мовити не можуть.

— Ти на роботі пропадаєш, – продовжила жінка, – А я її вчора о четвертій бачила у місті. Сиділа в ресторані з любчиком своїм. Голубочками воркують.

Світлана встала з-за столу і мовчки пішла до шафи. Вийняла ту шубку і поклала свекрусі на коліна.

— Нат, мамо, – сказала голосом де бриніла крига, – А вчора о четвертій ми з чоловіком на огляді у спеціаліста були. Ми хотіли вас порадувати – ви станете дідусем і бабусею. – мовчки накинула на плечі курточку і вийшла геть.

Світлана з чоловіком переїхали до іншого міста. Офіційно – там з роботою краще, але справжню причину зрозуміти просто. З батьками чоловіка родина спілкується вкрай рідко. Світлана з Андрієм так і не змогли зрозуміти того вчинку матері.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page