fbpx

Коли син сказав, що хоче познайомити мене і батька зі своєю дівчиною, я зраділа. Адже нашій дитині вже 28 років, а він до цього моменту нам нічого не розповідав про своє особисте життя. День знайомства я пам’ятаю досі. В нашій квартирі з’явилася немолода жінка, від якої несло димом. Але це було ще не найсумніше

Мій син живе з розлученою жінкою і її дітьми більше року. Все б нічого, але нещодавно він заявив, що хоче записати їх на себе. Навіщо це робити, не зрозумію? Адже у них є рідний батько. І в разі розлучення синові доведеться платити гроші для чужих дітей. Як напоумити свою дитину?

Коли син сказав, що хоче познайомити мене і батька зі своєю дівчиною, я зраділа. Адже нашій дитині вже 28 років, а він до цього моменту нам нічого не розповідав про своє особисте життя. День знайомства я пам’ятаю досі. В нашій квартирі з’явилася немолода жінка, від якої несло димом. Але це було ще не найсумніше. Як з’ясувалося в ході розмови, ця “дівчина” не має вищої освіти і працює продавцем в продуктовому магазині. Я не стала приховувати правду і сказала, що не таку дівчину ми з батьком бажаємо бачити біля свого єдиного сина.

Віта відповіла нам тим же і додала, що крім всього цього у неї є двоє синів. Зі своїм чоловіком вона розлучилася близько півроку тому, але гроші на діток він їй не виплачує (якісь проблеми з документами). Я подивилася на свою дитину і здивувалася, як йому могла сподобатися ця 35-річна жінка, та ще з таким з багажем. В результаті не витримавши, я вирішила закінчити вечір. Віта пішла відразу, а він, трохи побувши вдома, теж втік слідом за нею.

Після того дня минуло чимало часу. Наш син все рідше почав бувати вдома, а потім взагалі пропав. З’явився він у стінах нашої квартири близько місяця тому і сказав, що одружився з цієї розлученою матусею. Сказати, що нас з батьком новина здивувала – нічого не сказати. Відходили ми довго. Так я і зараз не можу змиритися з цією думкою: навіщо настільки обтяжувати своє життя? Кохання? Навіть якщо і так, воно скоро пройде, а штамп то в паспорті залишиться.

З великими труднощами ми прийняли рішення нашого сина і відновили з ним стосунки. Але через деякий час він “ощасливив” нас ще однією новиною: він хоче записати на себе дітей. Добре хоч, що синок не став поспішати і вирішив поділитися з нами новиною. Ми з чоловіком стали думати, як відмовити свою дитину від цієї помилки.

Насправді, варіантів було не так вже й багато. Я сходила до синочка в гості, щоб знову поглянути в очі його новоспеченої дружини і подивитися, що ж там у неї за діти, що синок хоче їх оформити на себе. Скажімо так, квартира в якій вони проживають, невелика, але акуратна.

Віта крізь зуби пригостила мене чаєм і сказала, що їй дуже важливо, щоб у дітей був батько за документами. Я запитала за їх рідного батька, а вона відповіла, що з ним все давно їх дороги розійшлися і в графі «батько дитини» стоїть прочерк. Виходить, в день знайомства вона нам сказала неправду, що у неї проблеми з документами. Насправді тата у дітей немає, і невістка хоче це звання присвоїти моєму синові. Якщо вона сказала неправду одного разу, можливо і зараз вона обманює? А потім просто подасть на розлучення і моїй дитині доведеться платити за її дітей? Як довести синові, що кохання коханням, а думати треба масштабніше?

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page