fbpx

Коли цьому чоловікові набрид брудний під’їзд, він взяв справу в свої руки. Краса неймовірна

Всім хочеться жити в красивому, чистому і доглянутому під’їзді. Але у багатьох з нас в під’їзді справжня розруха: розмальовані стіни, бруд, сміття, неприємний запах. Всі ми нарікаємо на ці проблеми. Але не всім вистачає рішучості самому щось змінити. Джерело

А ось Борису Черниченку одного разу набридло кожен день, виходячи з квартири, бачити жахливий під’їзд. Слід зазначити, що Борис художник. Тому він взявся своїми руками розмалювати весь під’їзд. Тепер він виглядає, як картинна галерея.

Читайте також: Площа цього будинку всього 78 кв.м. Але ви тільки подивіться, яка краса чекає на вас всередині

Щоб прикрасити всі дев’ять поверхів, пішов не один тиждень і не один десяток банок фарби. Черниченко не хотів, щоб сусіди бачили, хто саме малює. Тому працював ночами.

Він купив фарбу, взяв кисть і відправився робити під’їзд красивішим. Скоро сусіди помітили ініціативу художника і почали допомагати йому.

Кожен поверх має свій колорит. Десь написаний березовий гай, десь Борис на стіні зобразив річку, десь гори. Мальовничий під’їзд його жителі стали прикрашати і самі. Розставили на поверхах горщики з квітами.

“Ідея була ще з дитинства. Мене завжди гнітило ставлення людей до під’їзду “, – говорить Борис.

Цікаво, що через деякий час Черниченко переїхав в інший район. Але жителі під’їзду згадують колишнього сусіда з великою любов’ю і повагою.

До речі, на новому місці проживання художник також прикрашає малюнками сірий фасад будинку.

You cannot copy content of this page