fbpx

Площа цього будинку всього 78 кв.м. Але ви тільки подивіться, яка краса чекає на вас всередині

Ще один приклад того, що не обов’язково будувати будинок в сотні квадратних метрів, досить організувати простір раціонально і зі смаком. Цей маленький будинок в Північній Кароліні, США, схожий на крихітний замок. Зовні він дуже милий й зовсім привабливий, зазначає джерело. Маленький, казковий, дивно гармонійно вписався в пейзаж лісового масиву на скелястому схилі гори.

У це складно повірити, але незважаючи на порівняно невелику площу (78 кв.м.), цей будинок повністю обладнаний для комфортного проживання сім’ї з двох дорослих та двох дітей.

Читайте також: М’ясо, яке готує моя мама, завжди ніжне і соковите. Завдяки лише одному інгредієнту навіть найсухіше м’ясо перетворюється на кулінарний шeдевр

А цей дивовижний вид компенсує все те, що хтось може вважати недоліком.

На першому поверсі розташувався невеликий затишний зал з каміном, тут же кухонний куток з острівцем і барними стільцями.

Нагору ведуть оригінальні сходи, які нагадують нам про головні цінності й основних необхідних моментах нашого життя.

Нагорі нас чекає несподівано красива й досить містка спальня для дорослих, з якої відкривається приголомшливий вид.

Невеликий коридор, що з’єднує дві кімнати та санвузол.

Ванна з красивою душовою, оформлена в стилі дерев’яного будиночка.

І дитяча кімната, яка, без сумніву, порадує будь-яку дитину. Цікавий дизайн дворівневого ліжка нагадує житло Робіна Гуда і напевно надихне малюків на цікаві мрії і пригоди в цій лісовій місцевості.

На вулиці гостей чекає барбекю й джакузі. Все, що необхідно для гарного та затишного відпочинку сім’ї.

Звичайно, цей будинок, можливо, не зовсім призначений для постійного життя, так як добиратися до місця роботи або навчання буде непросто, але для відпочинку це справжній райський куточок. І головне ж в будинку – не кількість метрів й не кількість спалень, а душа, яка була вкладена при його будівництві та оформленні.

Поділіться цим цікавим і надихаючим матеріалом зі своїми друзями, будь ласка, може, вони почерпнуть ідеї для свого сімейного гнізда в інтер’єрі цього маленького замку.

You cannot copy content of this page