fbpx

Коли він зрадив мені вдруге, тоді я твердо вирішила, що не прощу його. Адже я одного разу вже пережила такі труднощі. Чому він мені зраджує?  А може відплатити благовірному за його вчинки для того, щоб він відчув свою провину? Відплатити йому тією ж монетою?

Наші відносини з майбутнім чоловіком розвивалися стрімко: величезні букети квітів, нічні прогулянки і незабутні поїздки до моря на вихідні. Нам добре було разом. Усвідомивши, що не можемо жити одне без одного, ми вирішили скріпити наш союз шлюбом.

Я думала, що щасливий шлюб – це величезна і постійна праця обох партнерів. Намагалася робити все можливе, щоб почуття тільки зміцнювалися і відносини переходили на більш глибокий рівень.

У нас підростала донька. Я прагнула приділяти увагу не тільки дитині, але і постійно дбала про чоловіка, допомагала йому і завжди була поруч. Але з роками зрозуміла, що чоловік втрачає інтерес до мене. Це було видно і по його вчинкам, і по байдужим поглядам в мою сторону. Та й відносини в цілому були вже не ті, що раніше.

Чоловіки, стикаючись з труднощами в сімейному житті, починають шукати задоволення поза сім’єю. Мені здавалося, що чоловік мені зраджує. Я вирішила поговорити з ним про це. Це була дуже не проста розмова для мене. Чоловік не заперечував, що не зміг протистояти спокусі, але вирішив розірвати відносини з коханкою.

Чи можна прощати зраду? Я вирішила зберегти шлюб і пробачила. Зрада не буде причиною розставання в моїй родині. Я зрозуміла, що не викликаю у нього потягу, як раніше. Вирішивши змінити в першу чергу себе, я стала більш привабливою. Привела в порядок обличчя і фігуру, зайнялася спортом, випромінюючи при цьому впевненість і красу і насолоджуючись життям. Відносини з чоловіком налагодилися, і я була задоволена результатом і щаслива.

Коли він зрадив мені вдруге, тоді я твердо вирішила, що не прощу його. Адже я одного разу вже пережила такі труднощі. Чому він мені зраджує?

А може відплатити благовірному за його вчинки для того, щоб він відчув свою провину? Відплатити йому тією ж монетою?

Колега по роботі давно пропонує мені поспілкуватися поза офісом і приділяє увагу. Він одружений. Ну і що це змінює? Мені потрібно розібратися в собі, в своїх почуттях.

Я зрадила своєму чоловікові зі своїм керівником по роботі, який набагато старший за мене. Даремно вірила, що роман на стороні з колегою, допоможе мені отримати відповіді на питання, які я собі задавала. Думала, що це так просто і легко – втекти від своїх проблем в обійми до іншого.

Я не можу впоратися з докорами сумління. Я остаточно заплуталася. Чоловікові нічого не сказала, але від цього не легше. Чи зможемо ми з чоловіком повернути наші відносини і почуття? Не сім’я, а фарс. Що тепер робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page