fbpx

Коли я пішла разом з ним, то мені було дуже некомфортно. Мені ясно дали зрозуміти, що я там не потрібна. Але навіть коли я обурюватись почала, чоловік не побачив у цьому нічого поганого. Він сказав, що Оля з Ігорем наші друзі і їм потрібно допомагати. Каже, складно з дитиною, коли чоловік постійно на роботі

Ми з чоловіком зіграли весілля три роки тому. У нас є хороші друзі – пара Оля і Ігор. В ті часи, коли ми тільки одружилися, Ольга повідомила нам, що при надії.

Ми стали з ними досить рідко бачитися, бо маленька дитина забирає багато сил і часу. Але потім настала весна і Оля почала багато гуляти з коляскою, іноді заходила до нас. Я помітила, що чоловік проявляє до них підвищений інтерес і більш того, часто проводить з ними час.

Зазначу, що Ігор багато працює, вдома з’являється тільки ввечері і завжди втомлений. А мій чоловік працює на дому і сам розпоряджається своїм часом, тому вдень він вільний.

Так і почалося вічне – Оля попросила допомогти, Оля то, Оля це …

Коли я пішла разом з ним, то мені було дуже некомфортно. Мені ясно дали зрозуміти, що я там не потрібна. Але навіть коли я обурюватись почала, чоловік не побачив у цьому нічого поганого. Він сказав, що Оля з Ігорем наші друзі і їм потрібно допомагати. Каже, складно з дитиною, коли чоловік постійно на роботі.

Я себе відчувала самої останньою і не надто розумною. Я прекрасно розуміла, до чого йде справа, але ніяк не могла на це вплинути.

Апогеєм стала наступна ситуація. Чоловік поїхав на «риболовлю з другом», а Оля «з сестрою на дачу до знайомих».

Ігор потім розповів мені, що бачив, як вони стояли на зупинці з сумками і дитиною. Він тоді їхав до клієнтів на авторинок. Поки він розвертався, щоб під’їхати і все роз’яснити, мій чоловік з Олею вже поїхали.

Ігор людина серйозна і принципова, після такої витівки з боку дружини від твердо вирішив подавати на розлучення. Він більше не має наміру забезпечувати дружину і сина, які розважаються і проводять час з іншим чоловіком.

Я ж сама поки не знайшла вихід із ситуації. Найбільше мене засмучує те, що я не можу мати діточок. Думаю, якщо б я повідомила, що при надії, мій чоловік відразу б повернувся в сім’ю і приділяв увагу тільки мені.

Але у мене не вийде, і чоловік швидше за все піде до Олі, буде будувати сім’ю з нею. Але я люблю його і не уявляю свого подальшого життя без нього.

Підкажіть, дайте пораду, як би ви вчинили на моєму місці?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page