fbpx

Коли я все ж усвідомила, що сталося, побрела за допомогою до найкращої подруги. Я прийшла до неї, не попередивши, як робила це зазвичай. Відкривши мені двері, вона була дуже здивована моєму приходу, але в квартиру, все ж, впустила. Сказала, що відійде на пару хвилин в кімнату і повернеться. Я почала роздягатися, щоб пройти на кухню, але в цей момент з кімнати вийшов заспаний чоловік подруги. Мені стало якось ніяково, що я завадила людям відпочивати, але це почуття раптово випарувалося. Це був мій чоловік.

У мене була найкраща подруга. Ми з нею разом росли з пелюшок буквально. Всі наші перші поцілунки і перші закоханості ми переживали разом. Після школи пішли навчатись в різні університети, але наша дружба стала ще міцнішою.

Зараз, через двадцять років, вона розлучена, а я заміжня. Мій чоловік теж з нею добре знайомий. Вони разом навчалися в одній групі. Вона ж нас і познайомила. Тому, наша дружба втрьох триває вже досить довго.

Я ніколи раніше не помічала якогось потягу між ними. Вони завжди жартували один над одним, а іноді навіть дуже жорстко. Але це не мало негативних наслідків, вони були схожі на двох хороших старих друзяк.

Дітей у нас з коханим немає. Якось ми не дуже про це замислювалися, а само собою не вийшло. Але в планах поповнення сім’ї завжди було. Подруга ж, вийшовши заміж, дітей не хотіла і робила все можливе, аби мамою не стати, тому і втратила можливість до продовження роду. Але вона особливо не засмучувалась з цього приводу. Завжди казала, що якби залишилася вона одна з дитиною, то невідомо, як би вона зараз жила. А так, зробила кар’єру і не бідує.

Але останнім часом я стала помічати, що моя мила й добра подружка дуже змінилася. Такі зміни в жінці можуть відбутися тільки від появи в її житті коханого чоловіка. Очі горять, вся світиться жіночністю і таємничістю, а голос ллється як пісня. Вона просто почала літати і заряджати всіх навколо позитивом і оптимізмом.

На мої розпитування, хто ж він такий, скромно так відповідала, що той, про кого вона і мріяти не могла. Він завжди був поруч, а вона його не помічала. Очі, при цьому, опускала відводила в бік. Я спочатку не надавала цьому значення, але потім зрозуміла, в чому була справа.

А справа була в моєму чоловікові, якого я ніколи б не запідозрила в зраді. Та ще й з моєю найкращою подругою дитинства! Він пішов до неї раптово. Прийшов одного разу ввечері з роботи, мовчки зібрав речі і пішов. Ні пояснень, ні вибачень я від нього в той вечір не почула.

Я перебувала в такому стані, що не відразу прийняла те, що трапилося. Ще кілька тижнів я прислухалася до кроків за дверима, з надією чекаючи, що він подзвонить в двері і повернеться додому. І ми знову заживемо щасливо і дружно.

Коли я все ж усвідомила, що сталося, побрела за допомогою до найкращої подруги. Я прийшла до неї, не попередивши, як робила це зазвичай. Відкривши мені двері, вона була дуже здивована моєму приходу, але в квартиру, все ж, впустила. Сказала, що відійде на пару хвилин в кімнату і повернеться.

Я почала роздягатися, щоб пройти на кухню, але в цей момент з кімнати вийшов заспаний чоловік подруги. Мені стало якось ніяково, що я завадила людям відпочивати, але це почуття раптово випарувалося. Це був мій чоловік.

Пазл одразу склався! Так ось до кого він пішов! Так ось про кого моя подруга мріяти не могла. Я вискочила з дому навіть не одягнувши верхнього одягу, боса. Уже місяць не виходжу з дому, світ мені не милий. Приїхала мама годує мене з ложечки.

Не знаю навіщо тепер жити і як вірити в людей. Попереду одна порожнеча…

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page