fbpx

Коли з донькою ідемо вулицею усі вважають – сестри. Ми обидві доглядаємо за собою, стрункі підтягнуті. Раніше я цьому раділа і навіть пишалась цим, але не зараз. Відколи моя донька вийшла заміж усе змінилось і все через того, кого вона обрала собі за чоловіка

Дочка нещодавно вийшла заміж. Поки живуть зі мною, але в майбутньому планують переїзд на знімну квартиру. Дуже цього чекаю і не можу дочекатися.

Зять на десять років старший від дочки. А дочку я мала в двадцять років. Не важко підрахувати, що і я старше зятя на десять років. Різниця незначна.

Обидві ми стрункі і доглянуті. Коли йдемо поруч, то нас вважають за сестер. Мені це дуже приємно. Було. Але зараз я б не відмовилася від видимої різниці в роках.

Це все через зятя. Я почала помічати, що він став не так на мене дивитися, як було спочатку. Цей вогник в очах неможливо ні з чим сплутати. Я спочатку намагалася не звертати на це уваги, вважала, що могло здатися. Але в один день я була вдома. Прийняла ванну і в халаті ходила по квартирі. Діти повинні були повернутися значно пізніше, і я розслабилася.

Раптом двері відчинилися, і в кімнату ввійшов зять. Трохи веселенький з ігристим в руках. Почав пропонувати розділити компанію. Я відмовляючись, намагалася швидше піти у свою кімнату, але він не пускав усе натякав на продовження свята і на те, що донька не з’явиться ще довго.

Після цього я вже не сумнівалася в своїх здогадах. Як бути далі я не розуміла. Це створіння відразу ж заснуло, як тільки голова доторкнулася до подушки.

На наступний день була субота. Я дуже сподівалася на те, що він не згадає нічого і все буде, як раніше. Дочка теж була вдома. З ранку всі валялися в своїх ліжках і встали ми близько десятої. Я відразу пішла на кухню готувати сніданок, що переходить в обід, а діти встали трохи пізніше.

Першим на кухню зайшов зять. На його обличчі сиділа єхидна посмішка, він оглянув мене з ніг до голови. Від такого його поведінки у мене все похололо всередині. Не вистачало мені ще через нього зіпсувати відносини з дочкою. Я продовжувала робити вигляд, що нічого не помічаю.

Коли сіли всі разом за стіл, то він примудрився сісти поруч зі мною. Хоча раніше сідав навпроти. Донька помітила це, але промовчала. А я помітила, що вона помітила. Загалом, в голові повний ступор.

Після сніданку вони пішли в свою кімнату, а я в свою. Десь по обіді почувся лемент і свист дверей. Вийшовши з кімнати, я зустрілась з донькою. Запитала, в чому справа, а вона відповіла, що я і без неї все знаю.

Ці слова мене просто знерухомили. Невже цей чоловік щось їй наговорив ?! Коли все вщухло, дочка пішла з дому. На мої дзвінки не відповідає. Вдома не з’являється вже кілька днів. Зять продовжує жити зі мною в одній квартирі. Що робити, просто не розумію.

Дочка доросла, але чоловічка собі обрала добірного. Як мені тепер бути? Де її шукати і що їй говорити? І головне питання, що робити з цим молодиком?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page