fbpx

Колишній чоловік Ані Лорак прокоментував зміни в її особистому житті

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка гастролює в Росії, продовжує зберігати мовчання з приводу свого розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Про ймовірне розставання говорять лише її вчинки. Повідомляє Intermarium з посиланням на Факти. ua

Читайте також: Батько Кузьми “Скрябіна” зізнався, як перенесла втрату батька його єдина донька Барбара

Співачка відвезла дочку в Москву, де влаштувала її в елітну школу, перестала носити обручку, в її Instagram більше немає спільних фото з Муратом, якого викрили в зраді. Чоловік зірки лише пише неоднозначні філософські пости про прощення. Також ЗМІ стало відомо, що пара дійсно почала шлюборозлучний процес.

Зміни в особистому житті Ані Лорак прокоментував її колишній чоловік і продюсер Юрій Фальоса.

«Я не думав, що це у них настільки серйозно. Все це дуже неприємно. Але якщо вона вже вирішила, значить так і буде. Жити далі з людиною, яка зрадила, неможливо. Їй зраджувати не можна, тому що вона Ані Лорак! І я це говорю не з-за гучного імені, а тому, що знайти крутіше дівчину не можна », – розповів Фальоса.

Нагадаємо, про проблеми в родині Ані Лорак заговорили після того, як її чоловіка, турецького бізнесмена Мурата, в одному з київських караоке-клубів зняли на відео з іншою жінкою.

You cannot copy content of this page