fbpx

Кому я повинна купити квартиру: синові чи донці? На дві точно не вистачить

Прописана у двокімнатній квартирі, що дісталася від бабусі, з 24-річним сином і 30-річною дочкою. Син живе окремо, весь час в роз’їздах, сім’ї поки немає. А ось доymка 4 роки тому вийшла заміж і живе зі мною з чоловіком і дитиною. Що й казати, разом нам стає тісно, тим більше дитина росте і йому потрібна окрема кімната.

Почали обдумувати різноманітні варіанти, щоб продати нашу квартиру і гроші розділити між дітьми. Донька з чоловіком візьмуть квартиру на виплату і куплять собі двокімнатну, син додасть і теж купить нам з ним квартиру.

Начебто все справедливо, але виходить, що одна квартира повністю буде належати донці, а друга буде нам навпіл з сином. Але рано чи пізно у нього з’явиться сім’я, і що тоді робити мені? Сидіти один у одного на головах чи поневірятися по орендованих кутах?

Син каже, щоб я не хвилювалася і не морочила собі голову – він сам про себе подбає. Але ж це несправедливо – виходить, я одну дитину обділяю. Хоча на даний момент квартира дійсно більше потрібна донці, а не синові, але все ж може змінитися.

Ось і не знаю, як правильно вчинити, щоб не образити дітей і ні в якому разі їх не посварити. А то ще подумають, що я люблю когось із них більше. Тому прошу поради у знаючих людей – як краще вчинити в такій ситуації?

Тамара, 52 роки.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page