fbpx

Кожен із нас, переглядаючи черговий кіносеріал, мабуть, ловив себе на думці, що подібну історію він уже десь чув, або ж відбулося з ним самим. Ось і в нашому випадку історія моїх знайомих – практично готовий сценарій до кінофільму

На початку ніхто б і не подумав, що так складеться…

Кожен із нас, переглядаючи черговий кіносеріал, мабуть, ловив себе на думці, що подібну історію він уже десь чув, або ж відбулося з ним самим. Ось і в нашому випадку історія моїх знайомих – практично готовий сценарій до кінофільму. Ще два-три роки вони не знали про існування одне одного, а віднедавна – молода сім’я. Хоча події мали розвиватися за іншим сценарієм. І на їх початку ніхто б і не подумав, що так складеться…

Станіслав закінчив Інститут фізико-технічних і комп’ютерних наук відомого університету і без проблем влаштувався на роботу в успішну фірму. Справа в тому, що його підприємці помітили ще кілька років тому під час однієї із «Ярмарок професій», яку традиційно проводила Служба зайнятості. Керівник фірми – теж нещодавній випускник університету – звернув увагу на зосередженого юнака. Коли ж познайомилися ближче, то був здивований ще й нестандартним мисленням студента.

За матеріалами – Погляд.

– Мене звати Богданом, – міцно потис він руку хлопцеві. – Чи не хотів би ти, юначе, завітати до нас на фірму? Просто так, на екскурсію…

Станіслав погодився на зустріч. І візит надовго не відкладав. Наступного ж дня після пар він поїхав на фірму, де його зустрів сам Богдан. Він познайомив хлопця зі своїми колегами, а біля стола, за яким працювала симпатична довгокоса шатенка, вони затрималися.

– Це моя молодша сестричка Даринка, – відрекомендував її Богдан. – Щойно закінчила школу. На жаль, на іспитах не вистачило балів, аби поступити на навчання до нашого університету.

Дівчина зніяковіла і втупилася великими очиськами в екран ноутбука.

Богдан запропонував Стасові роботу, яку б той міг виконувати після занять у виші. Призначив достатньо високу зарплату. Вдячний студент виконував завдання якнайсумлінніше. Часто приходив в офіс за новими дорученнями. Звісно, спілкувався з новими колегами, в тому числі й Даринкою. Дуже швидко їхнє знайомство переросло в справжню дружбу. Але Станіслав не хотів сприймати дівчину всерйоз, адже їй тільки недавно виповнилося 17 років, і на його думку, вона була ще дуже юною для серйозних стосунків.

Хлопець і подумати не міг, що Даринка відразу звернула увагу на нього. Він видався їй серйозним, цілеспрямованим та дуже щирим. Але дівчина не подала жодного знаку чи натяку.

Спілкуючись, вони виявили дуже багато спільного в їхніх характерах і уподобаннях: любили гори, пікніки на свіжому повітрі біля річки чи в лісі, прогулянкові подорожі на велосипедах… Невдовзі молоді люди запалили й своїх колег своїми уподобаннями. Вони спільно продумували маршрути по по гриби в лісові масиви неподалік Глибочка чи Валя Кузьмина, разом пішли підкорювати Говерлу, Піп Іван, збирали лікарські трави для чаю в Цецинських лісах, відвідували всеможливі фестивалі, фести…

Торік Богдан запросив увесь свій невеличкий колектив провести корпоратив на батьківській дачі, заодно й відсвяткувати прихід Нового року. Ідея сподобалася всім. Спільно закупили продукти, невисоку ялинку і прикраси на неї. Одні прибрали деревце, інші готували дрова для каміну та мангалу, щоб насамкінець посмажити шашлик.

Молоді люди пригощалися, співали пісень під гітару. Тієї новорічної ночі, наче у казці, Стас «пильніше придивився» до Дарини. Зараз він зізнається, що «тієї новорічної ночі зірки на небі стали так, як їм було треба». Таємно закохана в Станіслава дівчина переконана, що «магія новорічної ночі» торкнулася їхніх сердець і вже не відпустила».

Ніби ненавмисне, вони сіли поруч біля каміна, в якому весело потріскували сухі дрова, й говорили про все на світі, наче щойно познайомилися. Для них в ту мить замкнувся біля яскравого багаття. Колеги усвідомили, що серця двох закоханих цієї казкової ночі бються в одному ритмі.

До самого ранку Стас не відпускав Даринчиної руки зі своєї долоні. Їм дуже не хотілося, щоб «магія новорічної ночі» закінчувалася. Здавалося, вони вже й хвилини не можуть прожити один без одного…

У травні Дарина і Стас зіграли скромне весілля, де почесними гостями були їхні колеги з офісу. Богдан, звісно, був за свідка, бо ж «він їх посватав». Молоді з допомогою свого свідка зняли окрему квартиру, а невдовзі молода жінка повідомила коханому радісну новину – вони стануть батьками. Буде хлопчик. Пара планує назвати його Богданчиком. На честь свого «свата» і шафера.

Автор – Адріан САК.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page