fbpx

Кожен стовп ставав причиною ревнощів і чергового розбору польотів. І не дай бог Оксані спізнитися з роботи — починалася суперечка. Замість компліментів вона чула постійну критику. Нібито така-сяка, поводиться з викликом, а сама ні риба ні м’ясо. Але Оксана кохає, Оксана терпить

Вони прожили разом 3 роки. Цивільний шлюб. Артем був дуже ревнивий і вимогливий у стосунках. Ксюші не дозволяли одягати короткі спідниці, капронові колготки. Макіяж повинен бути ледь помітним, максимум туш.

Кожен стовп ставав причиною ревнощів і чергового розбору польотів. І не дай бог Оксані спізнитися з роботи — починалася суперечка.

Замість компліментів вона чула постійну критику. Нібито така-сяка, поводиться з викликом, а сама ні риба ні м’ясо. Але Оксана кохає, Оксана терпить.

Подруги давно від неї відвернулися. Раніше приходили в гості, але через поведінку Артема, зовсім перестали. Кому сподобається спостерігати сидячи за столом за постійними розбірками, які виникали буквально на рівному місці. Артему здавалося, що подруги на кухні обговорюють саме його.

— Покинь його, Ксю, з таким майбутнього не буде.

— Кохаю, дівчатка, сподіваюся, що виправиться.

Ксюші не вистачало спілкування. Тому за відсутності Артема вона сиділа на різних жіночих форумах.

В Олександрі, під ніком Саша Веприкова, вона знайшла споріднену душу. Та вислуховувала її, часто задавала питання про сімейне життя. Була емпатичною і доброю.

Якось раз Артем влаштував чергову сварку і пішов грюкнувши дверима.

Ксюша полізла в інтернет. Їй хотілося виговоритися. Пише Олександрі. У відповідь тиша. Хвилин через 20 повідомлення, а там фото. Артем. Та найдобріша подруга з мережі — її цивільний чоловік Артем! Він створив акаунт, щоб її перевіряти. Коли він тільки встиг підглянути назву форуму — незрозуміло.

Ксюша зібрала речі — і до матері. Це було останньою краплею терпіння в їх стосунках. Жити і такій недовірі їй більше не хотілося. Як відрізало.

Він потім довго намагався її повернути, телефонував, приїжджав. Але нарешті Артем відстав.

Виявляється, життя прекрасне, і Ксюша прекрасна, в гарному одязі і з внутрішнім спокоєм.

Світ набагато більший, ніж нам здається. І він не закінчується в стінах важких стосунків. На світі багато чудових чоловіків.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page