fbpx

Літній сусід розповів, що мій приятель приходив до нас в квартиру навіть тоді, коли я був на роботі. І він нічого не плутає і має непоганий зір. Навіть не знаю, як вчинити? Я довіряю дружині, люблю її, та й з приятелем ми дружимо ще з дитинства. Він ніколи не підводив мене, не давав приводу сумніватися в його дружбі. Я не хочу поспішати з висновками, але і не потерплю обману

Я зустрів свою майбутню обраницю, прогулюючись після роботи з собакою біля будинку. Вона приїхала нещодавно в наше місто і йшла по вулиці, вдивляючись в навколишні будинки. Така красуня, подумав я, і запросив пройтися до нашого парку. Цей сквер став головним місцем наших зустрічей.

Для мене любов до моєї майбутньої дружини була завжди якоюсь особливою. Я міг годинами милуватися красивими очима, її ходою. Жести і міміка, пластика мене зводили з розуму. Я мріяв лише про одне – щоб ця красуня стала мені дружиною. Крім того, я побоювався, що вона не захоче виходити заміж, так як була ще занадто молодою. Але вона погодилася. Ми з моєю дружиною разом уже сім років.

Мені зараз 30 років, а дружина молодша за мене на два роки. Але виглядає вона ще молодше. У мене струнка, симпатична і приваблива дружина. Нам добре разом. Ми вирішили поки почекати з дітьми. А років через два-три подумаємо про появу однієї дитини. Ми чудово проводили час: після роботи ходили в затишний бар, розташований поруч з будинком, дивилися фільми. Крім того, до нас часто приходили в гості її подруги, наші батьки і мій приятель, з яким ми були знайомі ще з дитинства. Ми готували пиріг з морепродуктами – наша фірмова сімейна страва, грали в карти, заварювали смачну каву. Мій друг і по суботах і неділях завжди забігав поспілкуватися. На щастя, моя дружина була не проти наших посиденьок.

І в той же час, я підтримував трохи зв’язок з літнім сусідом, що проживає поверхом нижче. Він мені розповів не дуже приємні речі. Виявилося, мій приятель приходив до нас в квартиру навіть тоді, коли я був на роботі. І він нічого не плутає і має непоганий зір.

Навіть не знаю, як вчинити? Я довіряю дружині, люблю її, та й з приятелем ми дружимо ще з дитинства. Він ніколи не підводив мене, не давав приводу сумніватися в його дружбі. Приятель іноді говорив мені, що моя дружина така гарна господиня. Що мені пощастило з нею. Але я не надавав цим словам значення. А, напевно, потрібно було? Може він закохався в мою дружину і не хоче говорити мені?

А дружина? Тепер зрозуміло, чому така завжди привітна з ним була. А може сусід щось наплутав? Або мій друг приходить до нас, тому що у них з дружиною є якісь спільні інтереси? Я не хочу поспішати з висновками, але і не потерплю обману. Потрібно щось робити, але що? Не можу ж я втратити і дружину і друга одночасно.

Може сусід все-таки наплутав щось? Я відмовляюся вірити, що моя кохана дружина може зрадити мене, та ще й з моїм другом. Це тільки у фільмах буває.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page