fbpx

Мабуть, мій син піде не в мене. Надасть перевагу не мені, а цій дівчині, з якою, я більш ніж впевнена, розійдеться років через два. І що потім? Заради чого все це? Щоб після йти до мене і просити у мене вибачення. Це ж нерозумно

Ніколи не думала, що буду проти невістки сина. Завжди здавалося, що це такий стереотип і комедія, коли свекруха не любить дівчину сина, проте за підсумком все це виявилося правдою. І більш того, сталося це зі мною. Найцікавіше в цій історії ще і те, що я його з нею і познайомила. Однак в свій захист скажу відразу, що передбачити розвиток їх відносин було неможливо. Вони спочатку були настільки різні і не схожі один на одного, що коли вони стали бути разом публічно – здивувався кожен.

І ні, я не можу сказати, що з нею щось не так. Вона хороша собою, освічена, має хороший смак в одязі, але завжди прямо-таки старається мені неприємне щось зробити. І найсмішніше тут те, що мій власний син не вірить мені. Я намагалася спочатку попросити його поговорити з нею, не влаштовувала з’ясовувань стосунків ніяких. Однак навіть коли я почала це робити, то вона лише закривалася і починала плакали, адже це я її ніби як дістаю. І природно, що син відразу починав її заспокоювати, негативно ставлячись до мене після подібного.

Я, як жінка, прекрасно розумію, що все її емоції і поведінки – просто гра. Сама ж в її роки подібним займалася, хоча зараз і не припускаю такої поведінки ні з мого боку, ні в мою сторону від кого-небудь. Однак це ніяк не міняє суті того, що в родині відбувається глобальний розлад.

Ну от як, поясніть мені людина доросла може розбити три чашки за тиждень? Хіба навмисне, аби мені прикрість зробити. Або ось речі на балкон вивішує. Так, він у нас один у моїй кімнаті, тому я й прошу аби на ніч вона той одяг знімала. Адже всім відомо, що у речі, які висять ніч входить недобра сила і людей починають діставати недуги. Ну хіба ж важко зняти на ніч, або узагалі прати лиш з ранку. А вчора я заходжу до квартири, а вона замітає до порога, а не від. Ну от як? як її мама виховала, адже кожен знає, що потрібно від, так ти добру енергію в дім залучаєш.

Мабуть, мій син піде не в мене. Вважатиме за краще собі цю дівчину, з якою, я більш ніж впевнена, розійдеться років через два. І що потім? Заради чого все це? Щоб після йти до мене і просити у мене вибачення. Це ж нерозумно.

Тут навіть подруги не допомогли, бо більшість з них опинилися в подібній ситуації. Вони також не знають що робити і думають, що їх дитина назавжди покинула їх. І хоча я розумію, що все це тимчасово, але вони – ні. Адже коли молодість пройде, і голова встане на місце вся ця любов стане абсолютно неважливою.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page