fbpx

Махровий рушник після прання став жорстким і колючим? Швидше за все є помилка у пранні, або не правильно висушили. Поділюсь з вами своїм способом прання махрових рушників. У мене вони м’якесенькі і прекрасно тримають форму

Махровий рушник після прання став жорстким і колючим? Швидше за все є помилка у пранні, або не правильно висушили. Поділюсь з вами своїм способом прання махрових рушників. У мене вони м’якесенькі і прекрасно тримають форму.

Помітила, що махрові рушники не люблять пральні порошки. Якщо рушники прати порошком, вони стають жорсткими і геть не тримають форму. Використовую для прання  рідкі пральні засоби.

Харчова сода допоможе зберегти яскравість речей. Додаю десь чайну ложку соди до миючого засобу, ну і гелі у мене лише для прання кольорових речей.

Відокремлюю світлі речі від кольорових. Це правило працює і для рушників, інакше забарвлення не уникнути.

Ну і як показала практика, прати рушники краще на середніх обертах при температурі 30-40 градусів. Ну і організовую правильне сушіння рушників. Вони повинні сушитися на свіжому повітрі та в тіні. На сонці рушники швидко стають твердими.

Але найголовніше, все ж купувати якісні рушники. Дешеві і неякісні чим хочеш пери, а вони вилиняють і стануть “дерев’яними”. Але це так, ліричний відступ.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page