fbpx

Мала називала мого батька ” татусем” і видно було, що тато і та, інша – пара. Я настільки була здивована, що просто стола і не ворушилась. Повз люди проходили, а я все дивилась на них. Не знала, що робити. Місяць минув вже. Тато “повернувся з відрядження” і все було, як завжди. Мама пурхає по хаті щаслива, а тато поводиться так, ніби все як було

Батько з мамою прожили у шлюбі 20 щасливих років. Вони завжди були для мене взірцем ідеальної пари. Їхні стосунки були настільки теплими і красивими. Мені завжди хотілося, щоб і в мене був чоловік, з яким у нас було б усе, як у батьків.

Мій батько керує туристичною фірмою, яку сам і заснував. Сім’я наша забезпечена, грошей ніколи не потребували, вистачало всього і завжди. Я вважала, що вже нема чого бажати, адже в нас було все: щастя, любов, достаток. Але незабаром я зрозуміла, що наша сімейна ідилія — це омана.

Все сталося настільки несподівано, що навіть зараз я не можу прийти до тями і повірити в зраду батька. Хочеться прокинутися вранці і видихнути з полегшенням, адже це був просто не хороший сон. Хочеться прокинутися та побачити нашу колишню щасливу родину, щасливих батьків.

Але все сталося насправді, на жаль. Мій батько виявився зовсім не ідеалом сім’янина. Швидше навіть навпаки.

Тоді тато сказав, що їде у чергове відрядження. Він часто був у роз’їздах, тому здивування його відсутність не викликала. Але річ у тому, що коли його не мало бути в місті, я випадково побачила тата в торговому центрі. Не одного, у компанії іншої дівчини і маленької дитини.

Мала називала мого батька ” татусем” і видно було, що тато і та, інша – пара. Я настільки була здивована, що просто стола і не ворушилась. Повз люди проходили, а я все дивилась на них. Не знала, що робити.

Місяць минув вже. Тато “повернувся з відрядження” і все було, як завжди. Мама пурхає по хаті щаслива, а тато поводиться так, ніби все як було.

Тепер я не знаю просто, що ж мені робити. Сказати мамі? Сказати тату, аби припинив? Чи триматись від усього цього подалі і придивлятись до татової поведінки. Але ж маму, як шкода…

Вдати що нічого не знаю, чи зізнатись мамі?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page