fbpx

Малий пищав від щастя на всю квартиру. Про такий подарунок він тільки мріяти міг, але тут з кухні зайшла мама. Поглянувши на те, що тримав син у руках, вона одразу ж спохмурніла, а потім узагалі сказала, щоб дитина подарунок повернула

Моя колега на роботі прийшла після вихідних не в настрої. За обідом я її запитала, що сталося чому вона ходить похмуріше хмари.

Євгенія розповіла, що має непорозуміння з чоловіком, а все через подарунок для сина. Замість того, аби подарунок упаковувати, вони довго з’ясовували стосунки і наговорили одне одному багато зайвого.

Я спочатку подумала, що батько щось не купив дитині, тоді було б зрозуміле її обурення. Я б сама була невдоволена, якби чоловік про свято дитини забув.

Але виявилося, навпаки, батько купив синові новий і дуже вже дорогий телефон, вартість якого за тридцять тисяч перевалила.

Дитина давно про таке мріяла і яким же хлопчик був щасливим, коли отримав від татка гарно обгорнуту коробочку з довгоочікуваним подарунком.

Батько теж був радий бачити, що дитина щаслива. Але тривала ця радість недовго.

Тут із кухні прийшла Женя і побачивши подарунок, тут же відібрала його у сина і віддала своїй матері. Чоловікові Жені не було шкода телефон для тещі. Але все ж таки він купував його, для сина і тому не зрозумів такого вчинку дружини.

У результаті у них у квартирі всі одне з лдним не розмовляють. більше того, чоловік оформивши кредит купив точно такий же апарат сину знову і заборонив дружині його чіпати узагалі.

Бабуся хотіла повернути цього винуватця розбрату онукові. Але Женя була непохитною. Вона сказала, що рано ще синові такий дорогий телефон. Мовляв у третьому класі дитині він і не потрібен узагалі. Та й переживати вона буде за малого. Куди дитину з таким апаратом випускати?

От і сидить Євгенія сама не своя. З одного боку, вона чоловіка розуміє і теж хотіла б для сина усе найкраще. З іншого – нащо так ризикувати. Це що, водити дитину за руку і перейматись щоразу, як телефонуєш йому.

Син тепер на тата дивиться, як на божество, а от мама стала не такою. Чоловік теж Євгенію не розуміє і говорить що сам відвозить і забирає сина зі школи, нічого не трапиться. Але Євгенія хоче забрати і цей телефон. Як на неї це занадто для дитини.

І як тепер бути?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page