fbpx

Мама Олександра мене не дуже любила і постійно просила звітувати, на що я витрачаю свої зароблені гроші: чи не занадто в мене дорогий манікюр, помада та інше. Я намагалася триматися, але за 2 дні до весілля я побачила смску

«Моєму колишньому нареченому Олександру було 32, мені – 20. У нас було заплановане весілля, але за три тижні з’ясувалося, що він більше не хоче дітей. Йому перехотілося працювати і навіть мити посуд за собою.

Ми жили в моїй квартирі, поки він говорив, що багато працює і сильно втомлюється, і, що я повинна знайти більш високооплачувану роботу, щоб в сім’ї були гроші, так як він отримує другу вищу освіту. Мама Олександра мене не дуже любила і постійно просила звітувати, на що я витрачаю свої зароблені гроші: чи не занадто в мене дорогий манікюр, помада та інше.

Тоді ми сильно посперечалися, але через кілька днів вирішили, що все ж кохаємо один одного. Він попросив вибачення, і я думала, що тепер все буде по-іншому. Але за 2 дні до весілля я побачила смску, що на його карті в 3 рази грошей більше, ніж його зарплата. Тоді я почала питати, що це таке.

Він намагався викрутитися, а потім сказав, що навіть після весілля у нас не буде спільного бюджету і кожен буде сам витрачати свої гроші. Трясло мене як ніколи раніше, в голові павутина думок, як говорити батькам, родичам, що я не хочу за нього заміж, куди ж цю сукню тепер, скільки грошей вкладено, що скажуть його родичі, яких більше 20 з різних міст. Що ж тепер буде, купа випивки, все заброньовано. В результаті, я все скасувала, а він ще забрав у мене 20 тисяч за диван, який він купив для себе в мою квартиру».

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page