fbpx

Мамо, – телефонує син, – у мене до тебе пропозиція є. Давай ти у нас у квартирі прибирати будеш і їсти готуватимеш. А ми тобі платитимемо

Мій син одружився кілька місяців тому. Мені, якщо чесно, невістка не дуже сподобалася — надто вона про себе думає. Я його просила не робити імпульсивних вчинків, але він сказав, що любить цю панночку.

Невістці 22 роки, а син старший за неї на 10 років. Я розумію, що коханню усяк вік покірний, але різниця в розвитку — це серйозно. До речі, до весілля вони разом не жили, просто зустрічалися, адже невістка виступала проти співжиття.

Я попереджала сина, що від такого шлюбу не варто чекати на щось хороше. Вона завжди жила з батьками, тож не пристосована до самостійного життя. Я мала рацію. Коли вони повернулися з подорожі, син зателефонував мені та попросив приготувати вечерю. Я думала, невістка занедужала чи не встигла, тож без проблем наготувала їм їжі. Але через деякий час він зізнався, що його Настя навіть яєчню не вміє смажити, а про іншу домашню роботу і мови не може бути.

Дружина дотримується правильного харчування, тому постійно сидить на гречці та овочах. Звичайно, для чоловіка така їжа не підходить. Він смажив собі картоплю, варив макарони, пельмені, але ж хочеться нормальних, ситних страв. З прибиранням теж не все гаразд — зажадала посудомийку та миючий пилосос, щоб не псувати манікюр.

Я намагалася поговорити з невісткою і навчити її якимось елементарним речам, але вона слухати мене не хоче. Вона каже, що моя їжа не здорова, і взагалі жінка не повинна бути домогосподаркою. Мовляв, вона не має часу на прибирання та прання, оскільки вона займається своїм саморозвитком.

Син запропонував мені прибирати та готувати у них за окрему плату. Але я проти, це ж не по-людськи. Невже сучасні жінки настільки вже себе люблять, що не можуть свого чоловіка нагодувати? А якщо з’явиться дитина, вона відразу няньку вимагатиме?

У мій час не було ні техніки, ні помічників, якось упоралася. Тут головне бажання, а невістка його не має. Чому вона тоді заміж виходила? Їй із таким підходом треба з мамою жити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page