fbpx

— Мамо ти уже жінка не молода і ми розуміємо до чого все йде. Розпорядись чітко своїм майном, аби ми оце не бігали до тебе даремно. Нащо нам потім на суди витрачатись, краще наймемо спеціаліста і усе твоє майно опишемо і грамотно складемо заповіт

Мені 60 років, я пенсіонерка. У мене є дорослий прекрасний син. Він у мене дуже чуйний і турботливий хлопчик: завжди допомагає мені, піклується, підтримує. Тільки ось недавно він почав вести себе трохи дивно. Справа в тому, що після того, як я вийшла на пенсію, син почав якось дивно проявляти свою турботу про мене. Розумієте, кожен раз, коли він приходить провідати мене, він приносить мені купу різних вітамінів і пляшечок і мазей. Хороших, дорогих і так далі. Але навіщо вони мені? Я ж не маю ніяких недуг і абсолютно здорова! Навіщо мені все це, не розумію?

Коли всіх цих коробочок в моєму будинку стало неймовірно багато, я запитала синочка, навіщо він купує все це. Він сказав, що піклується про мене. Мовляв, знає, яка у мене пенсія і хоче, щоб у мене було все необхідне! Каже, що всі пенсіонери скуповують таке тоннами, а він хоче, щоб у мене було все найкраще! Пенсія маленька, а він в змозі купити навіть дороге і імпортне! І взагалі, з огляду на мій вік, він турбується про те, щоб у мене було все необхідне під рукою! Це, звичайно ж, дуже зворушливо! Мене радує така турбота сина, але я ж здорова людина! Мені просто усе це не потрібне.

А тут донька приїхала побачила все те і почала розпитувати навіщо. Я й сама погано розумію, нащо мені все це тому так і сказала. Вона якось неоднозначно хмикнула  і швидко якось зібралась додому.

Нещодавно вони вдвох приїжджали – син і донька. Обоє не веселі і надто серйозні. Син почав першим:

— Мамо ти уже жінка не молода і ми розуміємо до чого все йде. Розпорядись чітко своїм майном, аби ми оце не бігали до тебе даремно.

Я так і сіла. То ось, що то було! Спадщина. Він мені усе те носив і чеки збирав, аби потім довести, що глядів мене. Здивовано перевела погляд на доньку, та лиш головою скрушно хитала.

Тепер потерпаю від його постійних дзвінків. У нас невістка юристка, от вона його і накручує. Син каже, що любить мене і просить, аби я уже зараз зробила вибір і правильно оформила спадщину. Він пропонує запросити спеціаліста описати усе моє майно і чітко вписати все у заповіт, аби вони з донькою не витрачались потім на марні суди.

От і виростила сина. Різне чула, але щоб ще за життя батьків ложки вилки ділити – такого не бачила.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page