fbpx

Марина рішуче відчинила двері салону: «Ти ба! Усі гарненькі, молоді, у коротеньких халатиках, доглянуті! А я думаю, чого це мій Сергунька по кілька разів на місяць міняє стрижку! Кума казала, що та дівчина – світленька. Розбереш тут, у кого справжній колір чи волосся пофарбоване

Марина йшла до салону не для того, щоб навести красу. Вона була налаштована влаштувати гучний рейвах, бурмотіла про себе: «Провчу, не буде більше чужих чоловіків принаджувати!»

Підійшла до дверей, зупинилася, набираючись сміливості, бо від природи була жінкою чемною, але страх залишитися без люблячого чоловіка взяв гору. В голові вертілися думки: «Може, нічого серйозного і не було у Сергія та у отієї білявки. Хоча кума запевняла, що на власні вуха чула, як той «клеїв»… тобто запрошував перукарку на чашечку кави і багатозначно натякав, що буде продовження».

Задзвонив телефон, Марина взяла слухавку:

– Кума, чого тобі? Ні, ще не увійшла, може, не треба?

За матеріалами – Вісник Переяславщини.

– Та я на твоєму місці там би усе перевернула догори дригом! Поки мені робили манікюр, то до твого Сергія ота, що стригла, на все приміщення реготала, мало не на руках у нього сиділа, а він хоч би що!

– Ти ж казала, що спиною була до них.

– Ну то й що! Мало шию не скривило, усе поверталась, тільки й устигла зробити корекцію нігтів, а про брови та волосся забула!

Марина рішуче відчинила двері салону: «Ти ба! Усі гарненькі, молоді, у коротеньких халатиках, доглянуті! А я думаю, чого це мій Сергунька по кілька разів на місяць міняє стрижку! Кума казала, що та дівчина – світленька. Розбереш тут, у кого справжній колір чи волосся пофарбоване. Ота біля вікна, мабуть, вона… Молода, гарна, саме й стриже якогось чоловіка. Наче культурна жінка, каблучка на правій руці… мабуть, таки вигляд буває оманливим.

Та повернула голову до Марини:

– Зачиніть, будь ласка, двері, працює кондиціонер!

Марина тільки й чекала, щоб та до неї звернулася, залементувала на весь салон:

– Отак тут людей зустрічають! Ніякої поваги, вам кондиціонер важливіший за клієнта!

Усі присутні принишкли й дивилися лише на Марину, а та підскочила до чоловіка, якого саме підстригали, й продовжила ще голосніше:

– Тікай, чоловіче, звідціля, бо ця майстриня ласа до вашого брата, мов бджола до меду. Учора мого Сергія принаджувала, то й за тебе візьметься!

Чоловік гнівно повернувся до майстрині:

– Який ще Сергій? Я відкривав солідний салон дорогих послуг, щоб ти якихось Сергіїв стригла?

Марина з войовничим притиском хотіла вчепитися в зачіску білявки. До неї одразу підскочили дві перукарки та клієнт (який виявився власником салону). Вхопили за руки. Саме в цей момент зайшла Маринина кума:

– Як у вас тут весело! Ти ж переплутала стильний салон із перукарнею через дорогу! Пішли мерщій, допоможу тобі справу завершити, бо знову щось зробиш не так.

Кума ледве вивела Марину. Виправдовувалася, побоювалась, що не випустять обох, ще й поліцію викличуть:

– Не гнівайтеся, це у неї така реакція на чоловікову невірність.

В салоні ще довго обговорювали інцидент. Врешті їхня постійна найбагатша клієнтка Олена Юріївна поклала цим розмовам край:

– Жінка бореться за своє щастя, а ви хихочете? Краще б училися у неї.

Автор – Людмила Левченко.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page