fbpx

Мати мого чоловіка дуже хотіла внучку. На виписці з пологового будинку вона ні на кого не звертала уваги і нікому мою дитину не дала потримати. Вона при мені каже чоловіку, що дружина явище тимчасове, а от дитина – на все життя

Добридень! У мене просто волання про допомогу. Я нещодавно стала мамою, у мене з’явилась дочка. Заміж я вийшла після того, як дізналась про своє цікаве положення.

Я відчуваю себе зайвою біля дитини. У мене відчуття, що свекруха хоче привласнити мою дитину. Мати мого чоловіка дуже хотіла внучку. На виписці з пологового будинку вона ні на кого не звертала уваги і нікому мою дитину не дала потримати. Вона мене ні в що не ставить, приїжджаючи в гості (ми живемо у моїх батьків) командує, як і що треба робити, перевіряє і перенюхує усі дитячі речі, ще раз прасує уже випрасуване. Одного разу влаштувала сцену через те, що їй здалось, що донька погано викупана.

Відверто при мені каже чоловікові, що дружина тимчасове явище, а ось дитина на все життя. У розмовах і листуванні просить сфотографувати чоловіка з донькою, не всіх нас, а тільки чоловіка з дитиною. Родичам при мені телефонує і розповідає. як гарно тато з дитинкою грається і піклується про малу. Причому з її розмов виходить, що мене ніби як і немає поруч, а чоловік і пере і прасує і гуляє з дитиною сам.

Просила чоловіка трохи вплинути на неї, так де там! Він просто не бачить ніяких негараздів. Каже, що його мама просто дуже внучку любить, а про мене йому і слова лихого ніколи не казала. Говорить, що я перебільшую і просто ревную дитину до іншої жінки.

Пробачте, що все так сумбурно виклала, але вже просто не можу. Ця жінка свідомо мене ставить в ніщо, а захисту від неї ніякого. Підкажіть, як її на місце поставити і сім’ю зберегти. Я після її приходу ще довго ходжу безсилою і спустошеною. Вона мов чорна хмара, яка затуляє собою усе довкола.

Ще раз вибачте і допоможіть.

З листа пані Є.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page