fbpx

Мене розбудив гучний і несподіваний дзвінок домофона. Подивилася на циферблат – дві години ночі. Дзвінок не припинявся, тож у мене з’явилися тривожні думки. Раптом щось трапилося? Я підійшла до домофона і почула голос чоловіка своєї сусідки. Чоловік явно був у піднесеному настрої. Він попросив, щоб я відчинила двері

Того дня я мала вихідний. от прямо справжній такий і довгоочікуваний і солодкий. Чоловік дітей забрав до мами своєї, а я була вдома сама-одна. ні тобі готувати, ні прати, ні прибирати. Спала цілий день. Думала вночі блукатиму по квартирі. але куди там. Мені і медвідь би позаздрив – справжня тобі сплячка.

Мене розбудив гучний і несподіваний дзвінок домофона. Подивилася на циферблат – дві години ночі. Дзвінок не припинявся, тож у мене з’явилися тривожні думки. Раптом щось трапилося? Я підійшла до домофона і почула голос чоловіка своєї сусідки. Чоловік явно був у піднесеному настрої. Він попросив, щоб я відчинила двері. Ще раз повторю, що на годиннику було 2 ночі.

Звісно, ​​двері я йому відчиняти не стала. Розповіла куди йому слід іти і кого з собою узяти і повернулася до свого ліжка. Думаєте, він заспокоївся? Та ні ж-бо! Я встала і відключила звук на домофоні.

А наступного дня дзвінок уже у двері, на порозу сусідка стояла, дружина того самого нічного дзвоника:

— Ти чому моєму чоловікові не захотіла відчинити двері? Він стояв мерзнув на вулиці. А якби з ним щось трапилося?

— Яке я маю відношення до твого чоловіка? А де його ключі від під’їзду? З якого дива твій чоловік будить мене серед ночі? – Задавала я питання, на які було важко дати відповідь.

І як ви думаєте, вони дали спокій моїй родині? Буквально наступного дня знову домофон теленькая. усі мої вдома, тож іду запитую хто. фантастика, знову сусід із сусідкою. Добрим таким голосом: “Відчиняй уже”. тобто ні вибачитись ні привітатись, а одразу “відчиняй”. Я знову вимкнула звук і пішла в кімнату. Через пів години дзвінок у двері – сусіди прийшли з притензією. чому це ми їх не впустили. уявляєте.

Чоловік мій людина добра і чуйна, але рівно доти, доки його терпець не урветься. Він підійшов до мене і попросив відійти у кімнату, сказав, що поговорить з гостями.

Не знаю, що він там їм говорив, але відтоді у моєму домі лунає дзвінок домофона вкрай рідко і то, тільки від домашніх.

18,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page