fbpx

Мене зустріла довгонога красуня десь на п’ятому місяці. Підійшла і вся в сльозах почала просити відпустити мого чоловіка, адже в них буде дитина. Невже я хочу, аби малюк сиротою був і ріс без татка: — Невже ви себе не поважаєте? Довкола усі сміються. Тут і не зрячий уже б прозрів. Чи вам подобається бути запасним варіантом? – заявляє мені незнайомка.

Я потрапила в дивну ситуацію. На перший погляд – все добре, але відчуваю, що щось відбувається, а зрозуміти не можу.

Я вийшла заміж за хлопця зі столиці. За пропискою і квартирою не гналася, все по любові. Зустрічалися 3 роки, поки доучувалися в універі. У нього окрема квартира, батьки мені сподобалися, відразу зрозуміла, що діставати мене, невістку, не будуть. Всі зайняті собою, сімейним бізнесом, їм не до нас, хоча в допомозі не відмовляють. Гроші або порада – все швидко і доброзичливо.

Справа в моєму чоловікові. Коли ми познайомилися, він сказав, що у нього є не надто адекватна шанувальниця і вона з усіх сил намагатиметься нас розлучити. Я тоді думала – казки, але ж ні.

Все почалось одразу після весілля: чоловік затримається на роботі, а мені телефонує незнайомка і просить його до телефона, представилась його колегою по роботі. Я звісно, в сльози. Чоловік повертається а я до нього ледь на розлучення не подала. Він мене в машину і в офіс. А там дійсно усі на вухах стоять, якась ситуація позаштатна.

Вирішила більше не вірити таким дзвінкам, але уже через кілька місяців зателефонував якийсь чоловік і попросив про зустріч, мовляв він чоловік коханки мого чоловіка. Чоловік і тут виправдався і довів, що все казки.

Це триває уже третій рік. Та хто ж буде так довго не давати спокою хай навіть найбільшій любові усього життя? Але після останнього випадку, я прямо розгубилась.

Мене зустріла довгонога красуня десь на п’ятому місяці. Підійшла і вся в сльозах почала просити відпустити мого чоловіка, адже в них буде дитина. Невже я хочу, аби малюк сиротою був і ріс без татка:

— Невже ви себе не поважаєте? Довкола усі сміються. Тут і не зрячий уже б прозрів. Чи вам подобається бути запасним варіантом? – заявляє мені незнайомка.

Я вже навіть квитки додому придбала. Чоловік знову усе спростовує і каже, що це ота загадкова його залицяльниця, яка закохана в нього уже багато років. Він навіть точно її описав. А я вже виморилась йому вірити. Хіба ж буває дим без вогню? Це ж тільки в кіно таке, а ми в реальному житті живемо. Я чомусь думаю, що мій чоловік хоче жити на дві родини і не мати печалі, але ж я такого не потерплю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page