fbpx

Мені час виходити на роботу після декрету, почали шукати няню. Але, несподівано, моя свекруха запропонувала свої послуги домробітниці і няні. Я розгублена, начебто і непогано, але платити родичам якось не дуже зручно. Мій чоловік щасливо полегшено зітхнув і погодився, а я поки навіть не знаю, як до цього ставитись, якщо чесно. Може краще чужу людину найняти?

Моя свекруха сучасна і смішна жінка. У нас з нею непогані відносини. Мій чоловік за характером схожий на матір, і я знаю, як спілкуватися з такими людьми. Свекруха вже на пенсії, але підробляє нянею у наших знайомих. Оскільки я збираюся виходити на роботу, у нас з’явилася необхідність пошуку няні для наших дітей. Ми почали шукати всілякі варіанти, обдзвонювати знайомих і друзів. Нам запропонували відразу декількох жінок, і ми вже планували зв’язатися з ними і запросити для бесіди.

Але, несподівано, моя свекруха запропонувала свої послуги домробітниці і няні. Я розгублена, начебто і непогано, але платити родичам якось не дуже зручно. Мій чоловік щасливо полегшено зітхнув і погодився, а я поки навіть не знаю, як до цього ставитись, якщо чесно. Може краще чужу людину найняти? Але наскільки вона буде добросовісною? Чи можна пустити в будинок сторонню жінку і довірити їй дітей? Я не очікувала такої пропозиції.

Свекруха фельдшер, вона хороша господиня, любить своїх онуків. Але з якою метою вона запропонувала свої послуги? Щоб заробити або бути поруч з онуками? Мені легше і спокійніше буде, якщо поруч з дітьми буде бабуся. І, звичайно, я буду оплачувати їй роботу, тому що вона піде з колишньою. Але якась незвичайна ситуація виходить. З іншого боку її можна зрозуміти. Вона з чоловіком пенсіонери і на пенсію особливо не розгуляєшся. А у нас вдома вона буде завжди з онуками, і ще й зарплату отримуватиме.

Мій чоловік погодився і забув. А я все думаю, навіщо їй це потрібно? А чи потрібна нам така няня? У свекрухи зовсім інші погляди на життя. Молода професійна няня може більше дати моїм дітям в плані розвитку і виховання. Для бабусі важливо: їжа, сон, прогулянки. А мої діти люблять грати в рольові та рухливі ігри, займатися аплікацією, ліпленням. Мені потрібно, щоб майбутня няня підготувала дітей до школи, навчила їх рахувати, читати, писати. Вони люблять збирати пазли, робити вироби з картону. Свекруха нічого цього робити не буде!

Я розгублена. Але образити я не хочу її. Та й чоловік сказав їй, що не проти. А зі мною навіть не порадився. Тобто, якщо ми відмовимо, то винна буду я. Ситуація неоднозначна, як не крути. От, що робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page