fbpx

Мені довелося дуже багато всього витерпіти. Щовечора вони подовгу з’ясовували стосунки по телефону, щось доводили один одному. Мій Женька дуже переживав з цього приводу. Я його заспокоювала, просила все це закінчити, але вони продовжували. У них був чотирирічний син. Він іноді гостював у нас. Пам’ятаю, один раз, коли його колишня забирала хлопчика до себе, вона аби не бачити нас винесла дитину не взуту на двір – аби швидше вийти геть!

Кілька років тому я познайомилася в інтернеті зі своїм майбутнім чоловіком. Він уже три роки був в розлученні, але ніяк не міг відв’язатися від своєї колишньої дружини. Вона була молодою ефектною дівчинкою, не змогла витримати обмежень шлюбу, але і чоловіка покидати не хотіла. Тому розлучилися вони дуже складно!

Мені довелося дуже багато всього витерпіти. Щовечора вони подовгу з’ясовували стосунки по телефону, щось доводили один одному. Мій Женька дуже переживав з цього приводу. Я його заспокоювала, просила все це закінчити, але вони продовжували.

У них був чотирирічний син. Він іноді гостював у нас. Пам’ятаю, один раз, коли його колишня забирала хлопчика до себе, вона аби не бачити нас винесла дитину не взуту на двір – аби швидше вийти геть!

Але мій Женя розповідав, що вона прекрасна господиня, займається спортом і має відмінний смак.

Від цих щоденних непорозумінь виморювалась не тільки я, свекруха теж дуже переживала. Вона навіть розміняла свою квартиру, щоб не було розлучення, і частенько називала мене ім’ям колишньої. Але я намагалася не ображатися, сама розуміла, що в її віці це велике потрясіння.

Через деякий час я відчула, що при надії. Мій чоловік з розгубленим виглядом зробив мені пропозицію. Ми просто розписалися, весілля не було.

Найбільшим прикрістю для мене було побачити фотографії з весілля Жені з його колишньою. На них його очі світилися щастям, а на наших була лише іронічна посмішка і згаслий погляд. Я тоді розревілася, зрозуміла, що у нас з ним далеко не любов.

Ми з чоловіком жили як добрі друзі, але його колишня дружина нам заважала. З її боку були постійні дзвінки і якісь образи. Все припинилося, тільки коли вона знайшла собі нового кавалера.

Але в нашому шлюбі все стало тільки гірше. Чоловік почав заливати за комір, відсторонився від дітей. У нас народився не надто здоровий розумово хлопчик, а потім і дівчинка з якою теж маємо купу негараздів. Але ми продовжували тягнути це ярмо під назвою шлюб.

Через вісім років такого життя з’явилася його колишня. На мій подив, вона стала ще більшою красунею. Запросила чоловіка на зустріч, сказала, що у неї виявили недугу, яка не дає шансів на життя.

Збирався він на це побачення активніше, ніж на весілля. Приїхав схвильований, почав говорити про розлучення. Я тепер не знаю, що робити в цій ситуації. З одного боку, у нас досить типове спокійне сімейне життя, яке не хотілося б розвіяти за вітром. Але ж він мене не кохає взагалі. Ми швидше брат і сестра між якими немає теплоти.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page