fbpx

Мені дуже неприємно, що це незаплановано все влаштували, і неприязнь до нових друзів, що люблять гуляти вічно, аби вдома з дружиною і дітьми не сидіти, і подколи типу “ти ж мужик, сам вирішуй”, “якщо дружина не проти”

Перша година ночі, а я не можу заснути. Чоловік влаштувався на нову роботу, знайомий допоміг, здружилися. Той одружений, є дитина, з дружиною знайома, ходили разом на шашлик, але ось новому другові все не сидиться вдома з дружиною. Минулого тижня кликав мого в бар посидіти з колегами. Я була не проти, навпаки сказала, йди, в колектив влитися треба. Але мій чоловік не п’є, тому не пішов.

Вчора агітував чоловіка в баню піти. Олег хотів піти, я була проти. Залишився. Сьогодні були на рибалці сім’ями. Посиділа з дружиною нового друга, поспілкувалися, класно день провели. Шашлик, природа… І тут під вечір чоловіки вирішили нас з дітьми додому відвезти, а самі на ночівлю залишитися. І все це з жартами: “якщо твоя дружина не проти”. А я проти, але сказала, що хай сам вирішує… Чоловік запевнив, що до посидить до дванадцятої – першої години і прийде додому, всю ніч не висидить все одно.

Чоловік мене привіз додому, одягнуся тепліше і пішов ще на 2-3 годинки порибалити. Почався дощ, я лягла, а чоловік пише, що до ранку залишиться. Я написала, що відчуваю, що так не домовлялися, і мені не подобаються такі сюрпризи. Що мені вранці на роботу о 5 ранку вставати, що дощ, а обидві парасольки в машині. І що не висплюся так-як переживаю і сон не береться. Я розумію все, і не підозрюю чоловіка в обмані… дзвонив і вони дійсно на рибалці, брудні і замерзлі.

Мені дуже неприємно, що це незаплановано все влаштували, і неприязнь до нових друзів, що люблять гуляти вічно, аби вдома з дружиною і дітьми не сидіти, і подколи типу “ти ж мужик, сам вирішуй”, “якщо дружина не проти”.

Розсердила ще й смс від чоловіка: “Не пиши мені, на мене мужики косо дивляться, мовляв ти мене контролюєш “.

Мені взагалі не хочеться бачити їх поруч з нашою сім’єю, хоча дружина приємна. Накрутила собі вже всякого, лежу і думаю говорити з чоловіком на цю тему чи хай сам все вирішує, а я подивлюся, що він за людина… піде на поводу у нових друзів чи ні?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page