fbpx

Мені дуже прикро і неприємно. Бо так зі мною вчинила моя родина. Поки я мав можливість давати гроші, я був улюбленим синочком, а потім все змінилось

Знаєте, коли людям зручно вас любити та цінувати, вони будуть це робити. А як тільки щось піде всупереч їх звичці, то ви станете невдячною дитиною, сином, братом, другом…

Зараз мені майже тридцять років і я вважаю, що у такому віці діти вже точно повинні відділятись від батьків і дати їм спокійно пожити.

Батьки і так на дітей витрачають більшість свого життя, у такому віці їм вже потрібен відпочинок. Я дуже довго і дуже важко працював, і все ж таки у мене вийшло.

Я назбирав грошей на перший внесок для дольової участі у будівництві і придбав власну квартиру.

Я нещодавно заселився і вирішив, що святкувати новосілля хочу у колі близьких родичів. А якщо бути конкретнішим, то з батьками та молодшим братом.

Мені дуже хотілось, щоб батьки щиро пораділи моїм досягненням, та до того ж я ще допомагав як їм, так і молодшому брату, за якого я оплачував навчання в університеті цілих три роки.

Зараз він вже на останніх курсах і навіть знайшов собі роботу, тому під час новосілля я підняв питання на рахунок того, що він вже сам спроможний сплачувати за своє навчання.

Я почав пояснювати, що мені вже не 20 років і потрібно думати про себе. Тому що вже десь через років 5-10 потрібно буде доглядати батьків, і логічно, що це завдання буде на мені, а не на молодшому братові.

Але реакція моєї родини була дуже неочікувана для мене. Брат дуже сильно розізлився на мене і казав, що я думаю лише про себе.

За його словами мені не потрібно було зараз купувати житло, а продовжувати допомогати йому. Він не очікував, що я так з ним вчиню, а за його словами, якщо б він знав, то навіть не вступав би до університету.

А батьки підтримали його і сказали, що вони навіть і не думали оплачувати молодшому брату навчання, бо зараз вони готуються летіти на відпочинок. Я чомусь не зрозумів, у який момент вони забули, що відпочинок за кордоном оплатив я, та й навчання брату теж я оплачував.

Після такого концерту від брата, ми з батьками ще більше розсварилися. Після чого вони зібрались і пішли зі словами про те, що я невдячна дитина.

З новосіллям мене навіть ніхто не привітав. Але де я помилився? Хіба я не така ж дитини для батьків, як молодший брат?

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page