fbpx

Мені це не надто сподобалося. Узагалі усі ці розмови повинні проходити вдома за зачиненими дверима, а не в присутності батьків. Я вже тоді суворо сказав, що подібні рішення були і залишаються за мною. Але дружина не вгавала і до розмови підключилась її мама

Минулими вихідними ми з дружиною їздили до її батьків на сімейну вечерю. Саме тоді у нас і виникло непорозуміння.

Почалося все як завжди, ми сиділи за столом і розмовляли на різні теми. Але якимось чином все звелося до того, що мені треба міняти роботу.

Я працюю і заробляю гарно. Принаймні 24 тисячі офіційної зарплатні не враховуючи щоденний підробіток жоден з моїх друзів у наш час поки не має. Проте моя дружина, яка працює ха мінімалку. вічно рівняється на когось і вважає, що я заробляю: “Сущі копійки”.

Мені це не надто сподобалося. Узагалі усі ці розмови повинні проходити вдома за зачиненими дверима, а не в присутності батьків. Я вже тоді суворо сказав, що подібні рішення були і залишаються за мною. Але дружина не вгавала і до розмови підключилась її мама, яка почала мені пояснювати, що її донька має рацію і справжній чоловік повинен щодня шукати варіанти для підняття свого статусу.

Я отетерів. Справа в тому, що той дім у якому ми сиділи винаймав я. батьки дружини виїхали зі свого містечка ближче до нас. Хай не дорого, але п’ять тисяч у місяць я платив господарям за дім і присадибну ділянку.

— Як ти думаєш. – запитує теща. – скільки коштує стіл от такий накрити за яким ти сидиш і так смачно їси? Правильно. аби так щедро наминати котлети і заїдати їх холодцем твоєї зарплатні не вистачить.

Так робити не варто. Це просто не гідно. дружина ще щось мамі підтакувала, а я вийшов з-за столу сів вавто і поїхав до своєї квартири. мені вистачило усього пів години. аби зібрати речі дружини в авто і заїхати у магазин.

Я приїхав до будинку де проживали мої свекри, вивантажив усі речі дружини як було перед домом. а в дім заніс два кілограми свинини і поклав на святковий стіл. мовчки розвернувся і пішов.

Номер дружини і її батьків заблокував, господарям дому сказав, що віднині не оплачуватиму оренду і вони самі хай з’ясовують стосунки з родиною моєї жінки.

Звісно, вона мене шукала і на роботі і біля будинку чекала, все про те. що я погарячкував говорила, але я не зважаю. такого точно прощати не можна.

15,11,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page