fbpx

Мені важко усвідомити той факт, що мене зараз фактично обманула людина, якій я довіряла більше, ніж власному чоловікові. Справа в тому, що зараз мою квартиру намагається відібрати юрист, який допомагав мені забрати її у чоловіка при розлученні

І найсмішніше, що швидше за все у нього це вийде, тому що все абсолютно законно.

Найвеселіше ще й те, що я сама погодилася на це, тому що це прописано в нашому з ним договорі. І хоча безпосередньо це так не написано, але при глибокому аналізі все стає ясно. Фактично за його послуги я розплатилася своєю квартирою і єдина причина того, чому він ще її не забрав, – моя непокора.

Я відразу йому сказала, що просто так свою власність не віддам і буду до останнього боротися за неї.

Звісно, він погодився і більше я ніколи його не бачила. Всі питання в суді вирішує його довірена особа. І мені надійшла пропозиція обміняти квартиру на одну чверть її вартості. Цілком очевидно, що я відмовилася, бо їх спроби купити мене за нижчу в кілька разів вартість моєї ж квартири просто смішні.

До речі, з огляду на цей інцидент, до юристів я більше не ходжу. Мало що ще станеться, адже вони там всі заодно і, можливо, після звернення і перемоги в суді мені доведеться платити йому набагато більші гроші, якими я володію на даний момент. Та й якби могла оплатити його послуги, то не стала б. Все-таки довіру вже значно підірвано і заповнити її навряд чи вийде. Я людина, яка не відразу може комусь довіритися після подібного.

Загалом, вирішено було самостійно спробувати захистити себе в суді. Все-таки у мене є журналістська вища освіта, і моя професія передбачає розгляд великої кількості матеріалу і роботи з ними. Потихеньку почала вивчати книги і збирати інформацію, часу у мене до першого засідання предостатньо.

Крім іншого, у мене є підтримка моєї сім’ї, вони також не можуть отямитися після цієї ситуації, але намагаються мене підтримати. І мені дійсно це допомагає, тому що я відчуваю, що не одна. Можливо, у мене також з’являться нові знайомі, які зможуть допомогти з цією справою. Однак забуватися все одно не варто, і перш за все сподіватися потрібно тільки на себе.

По правді кажучи, я щиро сподіваюся на те, що у мене все вийде. Все-таки ситуація хоч і погана, але з нею треба щось робити, щоб вирішити цю проблему. Адже здатися можна завжди – це просто.

Марина.

You cannot copy content of this page