fbpx

Мені запропонували роботу у дуже перспективній фірмі. Зарплатня більша, ніж я маю наразі, та й посада керівна. Прилетіла додому на крилах щастя, але чоловік не тільки не підтримав, а ще й умову поставив не надто хорошу

Я кілька років пропрацювала в одній компанії. Зарплата невелика, але компанія стабільно розвивається, тому і виплати регулярні. Колектив теж дуже злагоджений і перевірений. Ніяких негараздів і розборок. Можуть траплятися робочі накладки, але не більше.

Нещодавно мені запропонували роботу в новій компанії і з великим окладом. Посада перспективна і відкриває нові горизонти для мого професійного росту. Я відразу розповіла чоловіку цю новину, чекаючи від нього підтримки та розуміння. Однак реакція на мою новину була зовсім не такою, як я очікувала.

Він уважно мене вислухав, не перебиваючи. Після закінчення монологу висловив крайнє невдоволення. Почалося з того, що на цій роботі мене вже добре знає керівництво. Мало того, мене цінують і поважають. Зарплата нехай і невелика, але стабільна. А на новому місці мені доведеться заново всім показувати і доводити, чого я варта, нехай і зарплата там вище. Потім мені висловили свою недовіру в плані того, що якщо я не влаштую нове керівництво як фахівець, то я зовсім залишуся без роботи і грошей.

Таким чином, мій радісний настрій був перевернутий морем недовіри і нерозуміння. А як мені тепер змиритися з тим, що найрідніша і найдорожчих мені людина на світі елементарно в мене не вірить ?! А, як же наші мрії про спільний відпочинок за кордоном ?! Зараз ми не можемо собі цього дозволити.

Так, мене цінують на старій роботі, але ж потрібно прагнути більшого! Так можна все життя витратити лише на те, щоб мріяти та уявляти. Але ж для того, щоб отримувати більше необхідно йти не тільки вперед, але і вгору. Деякі всім ризикують і домагаються неймовірних успіхів в житті! А чим я гірше?!

Але чоловік мені заявив, що якщо я ризикну і погоджусь на нову роботу, то можу забути про сім’ю. Охоронцю не потрібна дружина кар’єристка, він таких жінок терпіти не може.

Отже я стою перед вибором – невідомо що на новій роботі без чоловіка, чи налагоджений побут і стабільна робота. Уже третій день шальки терезів переважують то в одну, то в іншу сторону. Одного дня мені не потрібна та робота, іншого от такий чоловік.

Ну? І як буди?

Ольга.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page