fbpx

Мій чоловік завжди хотів великий будинок для всієї родини. Я, коли ми дім будували, наївно думала, що велика родина буде нашою. Ну ніяк я не могла очікувати того, що мій чоловік заявив після того, як ми дім добудували

Мій чоловік завжди хотів великий будинок для всієї родини. Я, коли ми дім будували, наївно думала, що велика родина буде нашою. Ну ніяк я не могла очікувати того, що мій чоловік заявив після того, як ми дім добудували.

— Ну все. – сказав він одного дня. – тепер можна і маму з братом переселяти до нас. А то їй самій важко Павла піднімати.

Я й сповзла по стіні. такого ніхто і ніколи не говорив і не обговорював. з якого. власне, дива? Свекруха хороша жінка, але вона любить лізти в особисте, дає постійні поради які вичитує в інтернеті. Знаєте, є люди які все знають і вміють, але самі не роблять – інших научають. Мені це дуже не подобається. Непорозумінь гострих у нас із нею не було. Але були якісь ситуації не дуже приємні.

Чоловік мій придбав ділянку за містом, одразу найняв робітників і почав будувати будинок. Будівництво йшло досить швидко. Ми регулярно брали участь у процесі будови. Я й цемент місила і блоки оті таскала.

Будинок вийшов реально великий. Двоповерховий, гарний котедж. Я була щаслива, ми продали квартиру та переїхали. А свекруха завжди намагалася до нас приїхати. Спочатку на вихідні, потім на тиждень. Звичайно, на цей час вона встановлює свої порядки.

Мені не зручно бути не єдиною господинею. Я говорила не раз про це чоловіку, але він слухати мене не хочу. під час останньої розмови, він твердо сказав, що сам збудував будинок і має право прийняти таке рішення щодо своїх близьких, тому через місяць вони переїжджають до нас.

Для мене це була неприємна і несподівана новина. Я реально не хочу жити з кимось, крім своєї родини. Але дійти спільного рішення ми не можемо.

Я згодна, щоб вони приїжджали в гості, хоч кожні вихідні, але жити…

У мене є місяць, щоб переконати чоловіка. Як переконати його, що картинка в голові про веселу щасливу родину – це лиш мрія. А в реальності я щаслива не буду ні одного дня.

Хочу послухати ваших порад. Можливо є вихід, але я його не бачу? підкажіть, як мені ути?

20,011,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page